Thrandarson håber at være i truppen mod SønderjyskE

I hele vinteropstarten sad Aron Elis Thrandarson ude, og han gennemgik også en operation for sportsbrok, så han ikke kunne træne med holdkammeraterne.

I årets to første kampe i Superligaen mod FCK og FC Midtjylland har han heller ikke været med, men det begynder at gå bedre med ham nu.

– Det går bedre. Jeg har ikke spillet en fodboldkamp i næsten tre måneder nu, og jeg kan selvfølgelig mærke, at min kampform ikke er 100%, men jeg arbejder hårdt, og det skal nok komme.

På det seneste har islændingen deltaget mere og mere i træningen, og der er som sådan ikke noget, der hæmmer ham. Det handler bare om at være lidt opmærksom nu.

– Når du har været gennem en operation, må du være lidt opmærksom, når du starter op, det er mere det. Jeg kan mærke lidt omkring området, hvor der blev skåret op, men det er bedre end før, og det skal bare styrkes.

– Planen er bare at være lidt opmærksom, men jeg skal også træne med holdet.

Der er stadig et par dage til kampen mod SønderjyskE. Regner du selv med, at du kan være med der?

– Hvis det går, som vi håber på, så er det en mulighed at være i truppen. Men vi skal se, hvad Andreas tænker også.

Som nævnt tidligere har Thrandarson altså ikke været med i de to første Superligakampe i år, men han er fornøjet med, hvad han har set fra holdkammeraterne udefra.

– Det er irriterende at være skadet, men jeg er glad for gutternes præstation, og jeg synes, vi har udviklet vores spil lidt. Vi mangler stadig lidt foran mål, men jeg tænker, vi er på den rigtige vej.

I sidste måned blev Aron Thrandarson kåret som årets spiller i OB i 2021, og det er en titel, der betyder meget for den islandske midtbanespiller.

– Det betyder meget for mig. Da jeg kom til klubben, måtte jeg bevise, hvad jeg kunne. Det tog lidt tid at komme op på Superliganiveau, og jeg spillede på kanten, og så fik jeg endelig chancen på midten. Jeg synes, jeg har udviklet mig, og jeg er meget stolt af det.

– Jeg har altid sagt, at jeg ikke er kantspiller, men hvis træneren siger til mig, at jeg er nødt til at spille på kanten, så gør jeg det. Det er simpelt. Men jeg synes klart, at jeg er bedst på midten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *