Thrandarson om top seks: Skal nok have højere pointsnit

Der er lige nu landskampspause, hvilket betyder, at Superligaen står stille i denne weekend. Det er lidt ærgerligt for OB, der ellers fik en masse selvtillid på kontoen efter den seneste kamp.

Her blev Vejle banket med hele 6-0 hjemme på Odense Stadion, og det var en fed oplevelse, fortæller den islandske midtbanespiller, Aron Thrandarson.

– Det var fedt. Vi starter jo sindssygt godt, og vandt næsten kampen på de første ti minutter. Jeg tror, de har én chance i hele kampen, og vi scorer seks mål. Det kan ikke være bedre.

Hvad tænker man efter de første otte minutter, hvor der lige pludselig står 3-0?

– Da vi scorer det første mål, får vi lidt et boost og noget momentum. Så kommer det andet mål, og så får vi skuldrene lidt ned, og så er det nemmere at spille og skabe chancer. Det var en rigtig god følelse.

Med sejren ligger OB nu nummer seks i Superligaen, hvor de nu har spillet mod alle hold, og skal begynde at se frem mod anden del af grundspillet.

– Selvfølgelig vil jeg gerne have haft flere point, men Superligaen er hård, og der er mange gode hold. Brøndby og AGF ligger nede, og Silkeborg spiller godt. Man ved ikke, hvad der sker i anden halvdel af grundspillet.

– Vi er rundt om top seks, som er vores mål, og vi skal arbejde hårdt for at blive der.

Hvad betyder det for os, at vi ligger nummer seks nu?

– Det ser bare godt ud inden resten af grundspillet, for det kommer til at blive en krig om top seks til sidste spillerunde. Vi må bare være der, og vi har Randers hjemme i næste kamp, og vi skal bare være klar, for Randers er gode.

De første 11 kampe i Superligaen har budt på 14 point, og Thrandarson regner med, at pointsnittet nok skal lidt op, hvis OB skal sikre sig en plads i top seks efter grundspillet.

– Det er svært at sige, men jeg tror, vi skal have lidt mere. Vi kan gøre det bedre. Vi har fået ny træner, og hans system kommer mere og mere ind, og jeg håber, Vejle-kampen kan hjælpe os frem mod de næste kampe, for selvfølgelig får man selvtillid, når man scorer seks kasser.

Sidste år krævede det 29 point at komme med blandt de seks bedste, og hvis det er samme pointantal igen, skal OB altså minimum hente 15 point i de kommende 11 kampe.

– Hver kamp i den her liga er hård. Specielt på udebane. Man der det også bare, når Vejle spiller mod AGF, så var det bare en tæt kamp. De har det lidt hårdt nu, men jeg kan sagtens se Vejle, Viborg og SønderjyskE tage point fra alle hold, hvis det går godt for dem.

– Vi skal bare fokusere på os selv, og vi skal vinde hjemmekampene, og så skal vi være stærke på udebane. Så tror jeg, vi kommer i top seks.

Thrandarson har været en af de bærende kræfter på holdet i denne sæson indtil videre, og han er da også selv nogenlunde tilfreds, selvom han altid gerne vil forbedre sig.

– Det var lidt irriterende, at jeg mistede kampene mod FC Nordsjælland og FCK, men jeg tænker, jeg kan være godt tilfreds med min indsats, men jeg kan altid gøre det lidt bedre, og det vil jeg også arbejde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *