Tverskov: Handler om at holde sig væk fra de to nederste pladser

Tidligere i denne uge spillede OB på hjemmebane mod AaB, og det var gæsterne, der trak sig sejrrigt ud fra den kamp, og tog de tre point med hjem til Aalborg.

OB tabte med 3-2, selvom de var foran med 2-1, og når Jeppe Tverskov tænker tilbage på kampen, er det selvfølgelig det, der står klarest for ham.

– Vi tabte jo. Det er ligesom det, der står klarest. Men igen føler vi, at vi i nogle perioder af kampen ser godt ud, men vi taber, og vi har ikke fået nok point. Det er det, folk, og os selv, fokuserer på lige nu, og det er det, der står tydeligst.

I kampen mod AaB var Tverskov sat frem på midtbanen, og det har han da fint nok med, selvom han var helt færdig til sidst.

– Jeg har jo spillet lidt af hvert efterhånden, også i min tid her, så det er ikke så uvant. Der er altid den generelle ting, når du går fra forsvaret til midtbanen, at du skal læbe nogle flere meter, og du har færre perioder, hvor du kommer helt ned luftmæssigt, og det kunne jeg også godt mærke.

– Jeg fik da også løbet mine meter, så de kramper var vidst også okay, at de kom. Jeg havde kramper i begge ben, så der var ikke mere at komme med. Men alt er godt.

Hvordan er stemningen i omklædningsrummet nu efter sådan en kamp?

– Det er altid sådan, at dagen efter analyserer man, og man tager det med, man kan bruge og det man skal gøre bedre osv. Så prøver man at lægge det væk, og det har vi også gjort, men det er klart, at nu har vi spillet fire kampe, og vi har én kamp tilbage, hvor vi skal møde en af dem, som vi skal ligge og kæmpe med lige om snart, så det er det, der er fokus nu her, men jeg tror, det generelle tema nu og her er, at vi skal til at have nogle flere point.

Det er efterhånden sket en del gange nu, at vi er kommet foran uden at vinde til sidst. Hvordan oplever i det?

– Ja, det er jo sket nu et par gange, og så bliver det et tema. Jeg ved det sgu ikke. Det er ikke fordi, jeg ikke synes, vi har energi til sidst, men i de sidste to kampe har det været nogle individuelle fejl, der har kostet os lidt.

– Det er rigtig svært at stå og analysere på sådan noget i forhold til, hvad man kan bruge og tage med videre. Det er jo nogle ting, som man har kunne, kan, og har gjort i mange år, som lige pludselig går galt på et øjeblik. Det er svært for alle de omkringstående at gøre noget ved. Det er jo nogle lidt specielle situationer, der har ført til mange af de mål, der er blevet scoret mod os.

I de sidste tre kampe i Superligaen har OB scoret to mål i hver kamp, så lige nu er problemet ikke, at man ikke kan score mål. I ingen af kampene har det været nok til at vinde, og det er ikke holdbart, at der skal scores 3-4 mål for at vinde en kamp.

– Nej, det er det ikke. Det er heller ikke et issue. Vi skal være bedre til at forsvare, end vi har været her i starten. Jeg synes egentlig, vi havde gjort det okay i de første 2-3 kampe, og så var det en lidt dårligere fornemmelse, man havde mod AaB, end det var i de første tre kampe. De har også flere større chancer, end vi har givet væk tidligere i de tre foregående kampe. Fornemmelsen var lidt dårligere på de defensive parametre.

På søndag spiller OB den sidste kamp i grundspillet på udebane mod Vejle. Det er en meget vigtig kamp, for et nederlag vil betyde, at der kun er fem point ned til netop Vejle under nedrykningsstregen, og så kan det godt blive lidt kritisk.

– Ja, det er det. Vi er også godt klar over, at vores slutspil starter nu her, fordi vi møder en af dem, der er med. Det handler om at holde sig væk fra de to nederste pladser til at starte med, og den respekt har vi også. Så vi starter allerede på søndag med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *