Tverskov: Vi er klar, og står et godt sted

De sidste par uger har den for OB’s Superligahold stået på træningslejr i Tyrkiet, hvor de vendte hjem til Danmark igen i søndags.

For Jeppe Tverskov har det været en god træningslejr, da faciliteterne har været fine, og der har været mulighed for at nørde lidt ekstra med træningen.

– Det har været dejligt, trods alt. Vi havde lige et par dage til at starte med, hvor vi var lidt udfordret med vejret, men ellers har der været godt vejr, der har været græsbaner og fodbold dagen lang. Så det blev lidt mere fokuseret og koncentreret, og så var der også plads til lidt socialt.

I januars transfervindue hentede OB Mihajlo Ivancevic til klubben, og han stødte til holdet på træningslejren i Tyrkiet. Tverskov spillede med ham i det centrale forsvar i et par træningskampe, og det var en god oplevelse.

– Det har været fint. Mihajlo er egentlig kommet rimeligt hurtigt ind, og har allerede spillet en del. De har haft stor fokus på, at han skulle have så meget relation som muligt, så tidligt som muligt, så han ligesom også er i spil nu her, når vi starter. Han har fået en masse spilletid, og har gjort det godt, så det har set fint ud både for mig og for de andre.

– Han er en type, der går meget ind i duellerne. Han er meget duelstærk, og han kan godt lide at mosle. Det han har leveret indtil videre, har været godt, og den relation jeg har fået med ham indtil videre, har været god. God start fra ham.

Flere midtbanespillere er blevet skadet i Tyrkiet, ligesom Aron Thrandarson også sidder ude, og slet ikke var med dernede, og derfor blev der prøvet lidt forskelligt af. Tverskov blev selv prøvet af på midtbanen.

– Det var hårdt, men det var fint. Vi har lidt udfordringer på midten lige nu, så jeg tror, Andreas prøver lidt af for at se, hvad der er af muligheder, og se hvordan det ser ud i praksis i stedet for bare at smide det op på et board. Vi var et par stykker, der fik prøvet os lidt af på den 6’er, og så må vi se, hvad det ender med.

– På midten handler det om, at man skal have luft til det. Man laver nogle lidt andre løb på midtbanen kontra forsvar. Det handler om tilvænning, men jeg har spillet det stort set hele min ungdomstid. Det er ikke noget, der ligger fjernt for mig.

Superligaholdet vendte altså hjem fra Tyrkiet i søndags, og efter en fridag i går, var de igen på træningsbanen i Ådalen i dag. Træningen var på kunst, selvom man havde håbet på, at man kunne have fortsat med at træne på græs herhjemme.

– Vi havde håbet, at græsplænen var ordentlig, men det er ikke altid det nemmeste her i Danmark med gode græsbaner, i hvert fald ikke her i Odense, så vi må nøjes med kunst, indtil den vurderes at være god nok. Det er klart, vi havde en forhåbning om, at det var tid til græs nu her, og det skulle det jo også helt være, når vi starter allerede om fem dages tid.

– Det er da lidt ærgerligt, at man ikke kan få lov til at vende sig til græs og kulde kontra solskin og hårde baner på træningslejr, men det er det tætteste, vi kan komme på banen i Parken i de to uger, vi har været på træningslejr, og så må vi jo så gøre, hvad vi kan, når vi kommer hjem.

Selvom der er lidt udfordringer på midten, så mener Tverskov, at OB står godt rustet til på søndag, hvor man spiller mod FCK i Parken i årets første Superligakamp.

– Det er lidt svært at vurdere på træningskampe, og især når vi har prøvet en masse forskellige ting. På sådan en træningslejr er der også en masse spillere med, der skal have lidt spilletid over det hele.

– Som udgangspunkt synes jeg, vores træningslejr har været god, og jeg synes også, vi virker til at være i god form, og der var også mange sekvenser i sidste kamp, der var fine mod et hold, der også er rimelig godt, som har spillet Conference League.

– Der er nogle ting, der fungerede fint, synes jeg, men det er lidt svært, for hvis du spørger alle hold, tror jeg, alle vil sige, de står skarpt i preseason, og er helt klar til første kamp, men det er altid først, når man går ind på banen, at du kan måle dig med de andre hold. Men jeg føler, at vi er klar, og at vi står et godt sted.

Få dage før afgang til Tyrkiet startede Søren Krogh som ny assistenttræner i klubben, og efter træningslejren har Tverskov fået et rigtig godt indtryk af ham.

– Jeg synes, han har haft rigtig godt af den tur. Han har fået lov til at arbejde mere i dybden med nogle af spillerne, og har haft noget mere tid til nogle af hans ting. Han virker som en type, der nørder mange ting rigtig meget. En fodboldnørd på den gode måde. Han går meget op i detaljer. Han har haft nogle inputs, som har været meget fine og forfriskende, og det er jo noget af det, man håber, det kan give, når der kommer en ny ind. Der er ikke andet end positivt at sige om ham.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *