Tverskov: Vi skal stå sammen som hold

OB er som bekendt med i Superligaens nedrykningsspil, og her har man bestemt ikke fået nogen god start, da det kun er blevet til et enkelt point i to kampe mod Horsens og Vejle.

Spillet har heller ikke været prangende, og holdets forsvarsspiller, Jeppe Tverskov, har en forklaring på, hvad der har været galt i de to kampe.

– Jeg synes ikke rigtig, vi har haft fuld kontrol over kampene. Vi har spillet nogle af de her sekspointskampe, så der kommer meget betydning ind. Jeg synes ikke rigtig, vi har formået at få det over på vores præmisser og kontrollere kampene, som når vi er bedst.

– Mod Horsens var der mange dueller og andenbolde og fight. Mod Vejle var der egentlig perioder, der var okay, men vi får ikke rigtig skabt nok, og vi får ikke afsluttet angrebene, og så er det sgu svært at score mål.

Kan det have nogen som helst betydning, at hold som Horsens og Vejle måske er mere vant til at slås i de her nedrykningskampe?

– Nej, det synes jeg ikke. I forhold til erfaring har vi i OB været i Superligaen kontinuerligt over længere tid. Så jeg tror ikke, det er erfaring i forhold til de der slåskampe. Vi var også selv i nedrykningsspillet sidste år, og kender jo også rumlen omkring, hvordan det foregår. Så det synes jeg ikke.

På søndag skal OB igen i kamp, denne gang mod SønderjyskE på hjemmebane, og Tverskov er godt klar over, hvad der skal findes frem, hvis man skal have de tre point.

– Vi skal som sagt kunne kontrollere kampen bedre. Det kan man også godt gøre uden bold i perioder. Det lyder lidt simpelt, men man føler lidt, det er helhedsindtrykket, der skal være bedre generelt.

– Det er nemt at snakke om energi og alle de her ting, som man jo altid prøver at gå ind til kampene med, men vi skal bare have fælles mindset og være afklaret i, hvordan man spiller, så må vi tage alt det der med taktik og sådan noget i anden bølge.

– Nu er det vigtigste, at vi står sammen som hold, og nogle af de ting det har haltet lidt med, at komme frem til chancer og tage nogle bedre beslutninger, det er vi nødt til at kigge lidt på, for det skal være bedre.

OB og SønderjyskE plejer altid at spille lige kampe mod hinanden, hvilket også kan ses i, at seks af deres seneste syv indbyrdes kampe i Superligaen er endt uafgjort.

– Det er nogle tætte kampe, vi spiller mod dem. Det er to hold, der ligger tæt på hinanden. Det kan være, når man spiller de her kampe, hvor der er meget på spil, så kan det nogle gange godt blive lidt låst.

– Jeg var ikke selv klar over det, men jeg kan da godt nikke genkendende til, at det ofte bliver nogle meget tætte kampe, når man møder dem.

SønderjyskE var i kamp torsdag aften, da de slog FC Midtjylland, og spillede sig i pokalfinalen, men hvem det er en fordel for, er svært at sige.

– Det kan gå lidt begge veje. Når man begynder at spille mange kampe kontinuerligt, og der kommer lidt i rap, så vænner kroppen sig også lidt til det, og de har jo haft lidt kampe i rap nu her, og har også haft succesoplevelsen ovenpå, og plus de byttede en masse spillere.

– Jeg tror ikke, det er nogen ulempe for dem, men man kan da håbe, at som kampen skrider frem, at der måske er et par stykker, der begynder at blive lidt trætte.

Fredag morgen kom den gode nyhed om, at der igen kan komme tilskuere på stadion fra i næste uge, og det er også en nyhed, Tverskov glæder sig meget over.

– Det er vi jo glade for. Det er klart, at det har man savnet, og her det sidste års tid har man fundet ud af, hvor meget det egentlig betyder, også selvom hvis man spiller et sted som i Horsens, så er der måske ikke så mange, eller andre steder hvor der ikke er så mange, så har det stadig ret stor betydning.

– Man troede det måske ikke så meget inden, men det har man helt sikkert fundet ud af nu her. Vi kan jo nogle gange se på klip fra gamle kampe, man har spillet, hvor meget der har været gang i den. Det savner man. Så det bliver godt.

Så det betyder virkelig noget med de her tilskuere? Det er ikke bare noget, i siger?

– Jeg tror, at i starten kunne der måske godt være noget kommercielt i, at man nærmest skulle sige, man savnede tilskuere, men når man selv følger fodbold, og også ser nogle af de store kampe, f.eks. fra England, hvor man ved, hvordan stemningen er, både på banen og tilskuerpladserne, så bliver det jo et helt andet produkt.

– Det kan man også selv mærke, når man har spillet nogle af de der kampe, hvor det virkelig har betydet noget, og har rykket noget.

– Så føler man jo også bare, man kan få en fordel af at have en hjemmebane. Det er som om, at den der hjemmebanefordel er blevet udlignet en smule, og især også i takt med, at banerne har været, som de har været. Så har man ikke længere det der tryk, som man nogle gange kunne få af, at der kom en bølge fra stadion.

7 Replies to “Tverskov: Vi skal stå sammen som hold”

  1. website link

    I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!

  2. Europa-Road

    There are certainly loads of details like that to take into consideration. That is a nice level to bring up. I offer the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you convey up the place the most important thing might be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, however I’m certain that your job is clearly identified as a good game. Both boys and girls feel the affect of only a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

  3. Pingback: keto grocery list

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *