Tverskov vil udnytte Silkeborgs midtugekamp

OB spillede senest uafgjort mod Horsens på udebane, og nu står fynboerne igen overfor en kamp på udebane i Superligaen, hvor modstanderen denne gang er Silkeborg.

Den kamp spilles søndag eftermiddag, og OB’s anfører, Jeppe Tverskov, er ikke i tvivl om, at der venter en besværlig opgave på Jysk Park.

– Det bliver en svær opgave. Silkeborg er et hold, der ikke er i så god form, men vi kender deres bane, og det har de fordel af, fordi det er et helt andet underlag, end vi har spillet på. Det er noget hurtigere, end vi har spillet på i noget tid, så vi ved, det bliver svært.

Kan vi udnytte, at de har en pokalkamp i benene fra midtugen?

– Ja, det kan vi. Det kan vi ved at være kloge på bolden og ikke smide den for meget væk. Vi skal have bolden i længere perioder i kampen. Vi skal i højere grad være målsøgende, og hvis vi spiller den ordentligt, kan vi godt drage fordel.

– Vi skal være kloge og bruge det, at de lige har spillet kamp til at have bolden i længere perioder.

På det seneste har resultaterne ikke været så gode for Silkeborg, men Tverskov mener dog ikke, at de er blevet dårlige.

– For mig at se når et hold taber fodboldkampe, så er det ikke ensbetydende med, at de er dårlige til fodbold. Det er lidt nemt for medier og journalister at sige, de er dårlige, når de taber et par kampe. De er i dårlig form, det er, hvad de er.

– De har dygtige spillere, og når man spiller deroppe, så kan man komme ind i nogle ubehagelige kampe, og det er vi selvfølgelig opmærksomme på. Det er et godt hold.

Vi kan vel også godt være lidt skarpere. De sidste kampe har været lidt af en bølgedal?

– Det har det, men det tror jeg, er kendetegnet for de fleste hold, der ikke er i top seks, at sæsonen ikke har været en hel lineær kurve.

OB har nu spillet fem kampe i nedrykningsspillet, som er halvdelen af dem, der skal spilles, og anføreren giver en lille status på, hvordan det er gået indtil nu.

– Status er, at vi er kommet lidt længere væk fra nummer syv, end vi var, inden vi gik i gang. Det er ikke positivt. Vi skal til at holde fast i FC Midtjylland, hvis vi skal gøre os forhåbninger om noget som helst.

– Vi har fået nedrykning forholdsvis langt væk, så der er ikke så meget fokus på det herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *