Vestergaard har forlænget: Ambitioner om at spille

OB’s Superligahold er tilbage på træningsbanen igen efter en tiltrængt sommerferie, men for nogen er ferien ikke kun blevet brugt på afslapning.

Den unge forsvarsspiller, Christian Vestergaard, brugte nemlig sin ferie på at forlænge sin kontrakt med OB, og han er glad for, at han nu kan holde fokus på at udvikle sig i klubben de kommende tre år.

– Det kan betyde, at jeg kan fortsætte i nogle gode rammer med at lægge på mit spil og mig selv, i forhold til at der er ro på. Nu har jeg tre år, og jeg kan fokusere fuldt ud på at udvikle mig som spiller. Det er ligesom det primære med den her kontrakt, at jeg kan udvikle mig endnu mere og blive en endnu bedre OB-spiller og fodboldspiller generelt.

Hvad der skal ske for Vestergaard de kommende tre år, tager han lidt stille og roligt, men han lægger heller ikke skjul på, at han selvfølgelig gerne vil ind og spille kampe.

– Jeg er typen, der tager en dag ad gangen, og det har jeg også givet udtryk for før, tror jeg. Jeg gider selvfølgelig ikke gå i de her tre år og slet ikke spille, så jeg har en ambition om at komme til at spille. Hvor lang tid det tager, må tiden vise. Jeg har ikke en dato på, hvornår jeg skal spille fast, men jeg har selvfølgelig en ambition om at spille på et tidspunkt.

– Det afhænger også af mange ting. Min præstation her i opstarten, min udvikling, der er mange ting, der hele tiden spiller ind. Jeg har ambitioner om at spille, og så må man se, hvornår det bliver.

I klubbens nye strategi står der, at en vis del af spilletiden skal gå til spillere af egen avl, og det har også spillet ind på Vestergaards kontraktforlængelse.

– Ja, helt sikkert. Det er også noget, jeg har kunne mærke, allerede i det år jeg har været her som førsteholdsspiller, at de gerne vil de unge. Det har hele tiden været en faktor, at de tror på de unge, og gerne vil spille med de unge, og det giver OB også udtryk for. Endnu mere nu med den nye strategi. Det er helt sikkert noget, jeg også har tænkt på.

– Hvis tilliden til de unge ikke var der, så var der ikke noget værd at spille her. Lige nu føler jeg, det er rigtig godt, det der er i gang i OB, og det er en af grundene til, at jeg bliver. Jeg er jo også OB’er.

Som bekendt er der igen gang i træningen i Ådalen, og den unge forsvarsspiller er også rigtig glad for at være i gang igen.

– Det er altid fedt, også at se dem man ikke har set i tre ugers tid. Skønt vejr og rimelig hårdt. Der er selvfølgelig noget rust, der skal bankes af, men det er bare fedt at komme tilbage til noget, man elsker.

– Det er også lidt en ny start i form af to nye trænere og ny strategi. Jeg kan mærke, at alle er klar til at lære, og der er god intensitet til træningen. Folk går til den. Det er fedt at være tilbage.

3 Replies to “Vestergaard har forlænget: Ambitioner om at spille”

  1. zortilonrel

    I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thanks , I¦ll try and check back more often. How frequently you update your website?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *