Zohore: Desperat efter at spille mere

Kenneth Zohore tog plads på bænken fra start i fredagens kamp mod FC Midtjylland, og han blev skiftet ind i slutningen af kampen, hvor OB var bagud med 2-1.

Udefra set virkede det ikke som den sjoveste kamp at blive skiftet ind i, men det så den store angriber lidt anderledes på.

– Jeg synes, det var en fin kamp at komme ind i. Vi mangler bare at kreere lidt mere.

OB tabte kampen med 3-1, og Zohore kan da også godt pege på, hvad problemerne i opgøret var for holdet.

– De to standardsituationer de scorer på. Jeg synes egentlig, de starter fint, og det er ret lige. Men så gør vi det svært for os selv, at vi skal ned og score tre mål.

– Da mig og Bashkim kom ind, føler jeg, at vi lige mangler at skabe en chance eller to, men ellers virkede det til, at de var et step over os.

Det var anden kamp på Odense Stadion for Zohore, efter han er kommet tilbage til OB, og han nyder at spille foran hjemmepublikummet.

– Det er dejligt at spille på Odense Stadion igen. Jeg føler bare, der lige mangler at komme nogle chancer, så jeg kan få sparket en ind.

I kampen mod FC Midtjylland blev det til 13 minutter for Zohore, og de to andre kampe han har fået, har også været korte indhop. Han vil meget gerne spille mere.

– Jeg er klar til at spille mere. Jeg er desperat efter at spille mere. Det er der, vi er lige nu.

– Jeg har ikke spillet så meget, så spillerne skal også lige lære mig og mine løb at kende. Der var et par gange i dag, hvor jeg tænkte, ’Giv mig den nu, giv mig den nu’, men de kender mig ikke 100% endnu.

– Selvom jeg er stor og stærk, er det ikke fordi, jeg vil have bolden i luften hele tiden, så de skal også lige lære mig at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *