Agent for tre OB’ere: Stort interview med Caglar Koycu

Caglar Koycu er forretningsmand og fodboldagent. Han repræsenterer tre spillere fra OB’s Superligatrup: Jonathan Khemdee, Mathias Brems og Tarik Ibrahimagic.

Vi satte ham i stævne i Ådalen til en snak om jobbet som fodboldagent og selvfølgelig især med fokus på de tre spillere fra OB. Det interview kan læses her.


 

Hvordan fandt du ud af, at du gerne ville være agent?

– Jeg har selv været i fodboldverdenen i mange år, men stoppede med at spille i en ung alder, da jeg var 18-19 år, og siden har jeg haft en kærlighed og passion for fodbold. Men jeg havde gang i en masse forretninger, og så blev det aldrig en mulighed at komme indenfor i fodboldverdenen igen, men jeg besluttede mig for, at jeg ville ind igen på et eller andet tidspunkt, om det så skulle være som træner eller agent, så skulle jeg bare ind på et tidspunkt.

– Så her for to et halvt år siden tænkte jeg, ’Nu vil jeg sgu gerne være fodboldagent. Nu er det kraftedeme tid til at komme ind i fodboldverdenen igen’. Det var faktisk på den måde, jeg startede, og tog en beslutning om, at nu skal det være nu, og nu skal jeg gå all in.

– Beslutningen blev taget over længere tid, hvor jeg overvejede, om jeg skulle være træner eller agent, men i og med at jeg selv er indenfor forretningsverdenen, tænkte jeg, at det nok ville være mere passende som fodboldagent, og så besluttede jeg mig for at starte op.

Hvordan passer det at være agent sammen med alle de andre ting, du render og laver?

– Det passer rigtig godt. Jeg kan godt lide at have mange bolde i luften, så det passer mig rigtig godt. Det her med at være fodboldagent der slapper jeg af, og stresser af. Jeg synes, det er mega fedt at være med alle de unge mennesker, være en del af deres drøm og mærke efter, og se efter når de er på fodboldbanen. Være med til at have både de positive og negative oplevelser med dem. Det gør, at jeg synes, det er rigtig spændende at være en del af.

– Det giver mig noget positivt i mit liv at være fodboldagent, og lige nu er jeg nok 95% fodboldagent, hvor jeg så bruger 5% af tiden på mine forretninger og andre ting, som jeg arbejder med.

– Fodboldagent kan være fra klokken 05.00 om morgenen til klokken 03.00 om natten, hvor der lige pludselig er en klub, der ringer, og spørger ind til en spiller, eller du skal ringe til en spiller, der har haft en god kamp eller en dårlig kamp, eller du har hørt noget, i lige skal have talt ud om. En spiller kan også ringe og have brug for at snakke om nogle ting, fordi det enten går dårligt til træning, de sover dårligt eller der er nogle andre ting i livet, de har brug for at snakke om, hvor du skal være sparringspartner og være der for spilleren.

– Det gør selvfølgelig, at du kan blive ringet op på alle tider af døgnet, så jeg ser det som et 24 timers job, hvis du gerne vil have succes. Spillerne skal mærke, at du er der for dem, så der er ikke plads til, at det kun er før eller efter klokken 15.00. Sådan et job er det ikke, hvis man gerne vil have, at spillerne skal mærke, at man er der for dem. Så er man nødt til at si mange ting fra.

Er det en svær branche at komme ind i som ny agent?

– Ja, det er det. Der er rigtig mange agenter, og der er rigtig mange bud om spillerne. Der er rigtig mange agenter, der jagter spillere. Det er nemt at blive agent, og der er mange på banen. Lige så snart man har en spiller, der kan lidt, så bliver han jagtet enormt meget af en masse agenter. Der er selvfølgelig nogle agenter, der er meget store, og der er nogle, der er mindre, der lige er startet, og derfor konkurrerer man hele tiden.

– Der er nogle, der lover spillerne, at de kan få dem til den og den klub, og de kan tjene sådan og sådan. Nogle bliver fristet af det, og nogle har karakter nok til, uanset hvor meget der kommer, så bliver de hos en. Nogle bliver hurtigt fristet af pengene og af, at det er en agent, der har en stor spiller i stalden.

Hvordan får man fat i spillerne, når man starter som ny agent?

– Da jeg lige startede som agent, der kan jeg huske min første dag. Det var helt vildt. Jeg tror, jeg tilføjede 3000 mennesker på Facebook for at få kontakt til en masse spillere, for jeg havde jo ingen kontakt. Jeg startede fra nul. Den eneste jeg kendte, var Bashkim Kadrii, som jeg var venner med, og spiste ude sammen med engang imellem.

– Det var 13-14 år siden, jeg havde været indenfor fodboldverdenen, så jeg måtte bare give den gas. Jeg begyndte at følge og skrive til en masse spillere på Facebook og Instagram. Jeg skrev til en masse trænere, og gik ind på hjemmesider for at se, hvem der var træner og sportschef i forskellige klubber, og så prøvede jeg at få kontakt. Der ligger rigtig mange timers arbejde i de her ting. Nogle ville ikke svare tilbage, og andre svarede tilbage. Nogle var kolde. Afhængig af hvor stor en agent du er, så får du feedback på den måde, og det er klart, hvis du ikke har et navn, så svarer folk dig ikke tilbage, for der er så mange.

– Det var rigtig hårdt, og det hårdeste var, at jeg blev afvist så mange gange i starten. Der var mange gange, hvor jeg var ved at knække, og jeg tænkte, om jeg virkelig ville det her. Jeg er ikke inde i det her pga. pengene lige nu. Jeg elsker det her, og jer har passion for det her, det er derfor, jeg er inde i det, for jeg har nok i det andet, jeg laver.

– Der kom de her perioder, hvor jeg blev afvist meget, og hvor jeg fik så meget nej, at det var tæt på, jeg bare ikke gad det mere, fordi jeg synes, det var så hårdt. Men man rejser sig, og lige pludselig får man nogle succesoplevelser, der gør, at motivationen kommer tilbage, og man får blod på tanden, fordi man vil det noget mere.

– Det var rigtig hårdt og svært i starten, og det er det sgu stadigvæk i dag. Jeg skal være på hele tiden, for ellers kan det være, der er en eller to af dine spillere, der smutter. Der er altid nogen, der jagter dine spillere. Hvis du ikke er der nok, så kommer der en anden, som ikke er der nok.

Med tre spillere fra OB er det den klub, du er mest repræsenteret i. Hvorfor det?

– Jeg kommer selv fra Odense oprindeligt, og OB er en kæmpe klub. Jeg kendte lidt Michael Hemmingsen og Tonny Hermansen fra gamle dage, og så var jeg bare ude. Tarik var en af de spillere, jeg fik først, og vi fik det rigtig godt sammen, og fik en masse succesoplevelser. Derefter fik jeg Max Fenger, Jonathan Khemdee og Mathias Brems, og det gik rigtig godt med alle sammen, de formåede alle fire at få Superligakontrakt, så det var rigtig godt.

– Jeg snakkede lidt med 1-2 spillere efter dem, men det er også vigtigt, at man har overskud til spillerne, og at man har energien. Så blev det bare OB, der var den klub, hvor jeg fik flest spillere. Også fordi jeg har det godt, når jeg kommer her, og jeg kender de fleste Superligaspillere, og har et rigtig tæt bånd til både Bashkim, Jebali, Sabbi og nogle af de andre drenge, som jeg kender rigtig godt.

– Jeg føler mig hjemme, når jeg er her, og jeg synes, det er rigtig fedt at være med blandt Superligaspillerne og de unge spillere her i OB. Det kan måske være en af grundene til, at jeg er kommet meget ind i klubben, og har en del spillere her.

Der var meget fokus på Jonathan Khemdee efter hans tur med Thailands U23-landshold i efteråret. Hvordan har du som agent oplevet den hype?

– Det har været helt vildt. Det var rigtig fedt og glædeligt. Jeg var rigtig stolt, fordi jeg ved, hvilken type menneske han er. Han er en fantastisk dreng, og han har været igennem rigtig mange ting i hans liv, både på det personlige plan men også det fodboldmæssige, hvor han har været udfordret rigtig meget. Han var 4-5. valg på U19, samme år som han fik kontrakten, men nåede at spille sig op, og blev en vigtig spiller på U19, og fik en Superligakontrakt efterfølgende.

– Jeg ved, hvor meget han har været igennem for at nå hertil, men det overraskede mig ikke, at han fik så meget succes, og det overrasker mig heller ikke, at han kommer til at få endnu mere succes, for jeg ved, at han har alt, hvad der skal til.

– Jeg blev rigtig glad for, at han kunne mærke den her succesoplevelse, og jeg er sikker på, at han kommer til at vokse af alle de positive oplevelser, han får. Alt opmærksomheden i Thailand og i Danmark har været rigtig godt for ham, men omvendt har det også været hårdt, for han er ung, og gå fra at have et par tusinde følgere til at have et meget højt tal, og medier der vil have fat i ham, og folk der skriver til ham. Der var rigtig meget opmærksomhed, og det tager noget tid for at leve sig ind i de her ting omkring, hvordan han skal være, og hvornår han skal svare og ikke svare.

– I bund og grund har det været rigtig godt for ham, og nu har han endnu mere erfaring til næste gang, han gør noget godt, hvor han bliver hypet endnu mere. Så er han klar til at håndtere det på en endnu bedre måde. Det har været fedt for ham, og det har været glædeligt både for ham selv, for OB og for mig, at han har fået alt den opmærksomhed.

For os i Danmark der ikke helt forstår det, kan du så fortælle lidt om, hvor stort et navn han er i Thailand?

– Jeg forstår det heller ikke, for jeg er ikke thailænder, men jeg har snakket med en masse fra nogle forskellige klubber, og en masse agenter, og ud fra hvad jeg kan høre, så er han rigtig stor dernede. De ser ham som en spiller med rigtig stort potentiale, der kan komme ind på A-landsholdet. En spiller der kan gøre en forskel, og som der er rigtig store forventninger til.

– Nogle vil gerne have ham til Thailand, og andre ønsker, at han bliver i Europa, og slår sit navn fast. Der er rigtig meget opmærksomhed både fra klubberne, fra kvinderne og fra sponsorer, så det handler bare om, at han skal blive ved med at bygge på, for hver dag der går, og så må vi jo se, hvad det rækker til, om det bliver til et skifte til sommer, eller om han bliver i OB, og forlænger. Det må tiden vise, men han er i hvert fald meget hypet dernede.

Der var også nogle rygter om interesse for ham i december. Var der nogle konkrete bud?

– Ja, det var der. Der var en klub, som faktisk var helt oppe og ville give 900.000 dollars for ham, men OB forlangte mere for ham på det tidspunkt, så der røg han ikke. Det var meget tæt på, men desværre endte det med, at han blev. Jeg tror stadig, klubben er meget interesseret i ham, så det kan være, de kommer med et bud til sommer.

– Der var stor interesse for ham, især fra den her klub. De var klar til at betale rigtig mange penge for ham, og lønmæssigt var det helt enorme summer, de ville betale. Det var nok mellem 400.000 og 500.000 danske kroner, han ville kunne få om måneden, så det var helt vildt.

– Han kunne have tjent rigtig mange penge, og OB ville også kunne have fået nogle penge ud af det, men OB forlangte lidt mere, og klubben ville ikke give det sidste, og så endte det med, at vi ventede med det. Så håber vi selvfølgelig på, at han slår igennem i OB, og at OB kan tjene nogle penge på ham, og at vi kan få det op på 2-3 mio. dollars i stedet for.

– Men det kræver selvfølgelig også, at han får chancen. Vi er kede af, at han ikke har fået chancen, det er jo ikke fordi, stopperne har været vanvittigt gode, dem der er der. Så vi håber på, chancen kommer, så vi kan lave det gode salg.

– Hans største drøm er at spille for OB og slå igennem i OB. Han glæder sig til den dag, han kan komme ud på den bane, og kan være sammen med fansene. Han er en type, der elsker supporterne, og jeg har sagt til ham, at lige så snart han får chancen, så vil han blive elsket af OB’s fans, fordi han har hjertet med sig. Jeg tror, han er en spiller, som de vil elske rigtig meget. Han har hjertet med sig hver gang, og han er ligeglad med, om han slår sig.

– Det ville være rigtig fedt, hvis han fik chancen, og jeg er sikker på, han vil gribe chancen. Lige nu er han godt kørende. Hvis han får chancen, vil der være endnu mere værdi i ham, og de vil kunne tjene endnu flere penge på ham. Vi er også meget åbne for, at han skal slå igennem i OB, og han skal forlænge i OB, hvis OB virkelig vil noget med ham. Men vi finder selvfølgelig ud af, indenfor de næste måneder, hvad der skal ske.

– Lige nu har vi et godt indtryk, og Jonathan mærker også et positivt indtryk fra Alm, der er begyndt at bruge endnu mere tid på ham, og han begynder at tro endnu mere på, at han får chancen, så nu må vi se.

Når i snakker sammen, har i så en deadline for, hvornår der skal begynde at ske noget, hvis i ikke skal begynde at kigge på noget andet?

– Vi havde håbet på, at han kunne få chancen nu og her. Indtil videre har han kun fået en kamp under Jakob Michelsen mod FC Midtjylland, hvor han gjorde det fint. Lige nu er han i langt bedre forfatning end dengang, og jeg mener også, han er en af de bedste stoppere med bolden, sammen med Tverskov, og han har rigtig mange kompetencer med hans fysiske pakke, hans hovedspil og hans aggressivitet.

– Jeg synes, det er ærgerligt, at han ikke får chancen, og vi overvejer tingene hele tiden. Nu må vi se frem til sommer, hvad der sker, og det er klart, hvis OB beslutter sig for, at han ikke får chancen, og de ikke regner med ham, så er det bedre, at han smutter videre, enten til en anden Superligaklub eller til udlandet. Det er i hvert fald det, vi håber på.

– Men vi ønsker helt klart at få chancen i OB, og vi håber til det sidste på, at de vil give ham chancen. Han er en OB-dreng, og det er OB, der har givet ham muligheden for at komme dertil, hvor han er i dag, og han vil selvfølgelig gerne betale tilbage både til OB og til Michael og Tonny, der har haft en stor indflydelse på ham. De har troet rigtig meget på ham, og han vil gerne vise, at de ikke tog fejl, da de gav ham en Superligakontrakt.

Mathias Brems er nu tredjevalg på venstre back, efter Joel King blev hentet i januar. Hvordan ser i på hans situation?

– Det er selvfølgelig en trist situation lige pludselig at være der som tredjevalg, men som jeg også har snakket med Mathias om mange gange, så handler det om at køre på, og det handler om at give den gas og lægge flere procenter på. Han skal give den gas ude på banen, for han har halvandet år endnu, så der er ikke noget, der er for sent. Hvis han skal spille, skal han vise, han er den bedst. Sådan er verden, og så er det lige meget, om du hedder Brems eller Joel eller Skjelvik.

– Han skal vise, at han er den bedste, og uanset hvor mange backs, man henter, hvis han så leverer varen, så kommer han også til at spille, og det er han også indforstået med, og gør sit bedste.

– Han er stadig en ung dreng, og udvikler sig hver dag, så jeg håber selvfølgelig også på, at han får et gennembrud på et tidspunkt, om det bliver i løbet af de næste tre måneder eller i løbet af det næste halvandet år, vil tiden selvfølgelig vise. Men lige nu er vi besluttet på, at han skal blive og give alt, hvad han har i sig for at slå igennem i OB. Han er en spiller, der har nogle rigtig gode kompetencer, og han har hele pakken for at kunne blive en god back.

Var der noget snak om i januar, at man måske kunne leje ham ud, nu når han pludselig var tredjevalg?

– Der var lidt henvendelser, men de klubber der var der, tænkte vi ikke, kunne være en positiv udfordring for ham. Det er selvfølgelig ærgerligt, for inden vi skrev under med OB sidste år, var der en italiensk klub fra Serie A, der var interesseret. Men jeg ved jo ikke, hvordan det havde været, hvis vi havde valgt at tage til Italien på det tidspunkt.

– Der var lidt muligheder for udlejning her i januar, men vi valgte at blive i OB, og Mathias ville gerne kæmpe for sin plads. Så må vi se til sommer, hvordan det ser ud, og hvad klubben tænker. Så tager vi det derfra.

Tarik Ibrahimagic er din sidste spiller i OB. Han sidder ude med en skade lige for tiden. Hvordan ser i hans situation?

– Tarik havde en fantastisk sæson i OB på U19-holdet, hvor han var en af anførerne, da de blev mestre, og kom med på U19-landsholdet. Han var en af de første spillere fra det hold, som OB gerne ville give kontrakt. Alt gik fint, men under Jakob Michelsen fik han ikke rigtig chancen. Han var meget med på bænken, men kom ikke rigtigt ind.

– Det har været hårdt for ham at holde sig motiveret hele tiden og spille på U19 som tredje års. Som andet års U19 kom han op, og skulle træne med Superligaen, så det var hårdt at spille for U19 som tredje års, hvor vi havde forventet, han ville få chancen under Jakob. Men det blev ikke til så meget spilletid.

– Så kom Alm i sommers, og her havde Tarik en rigtig fin opstart, og havde nogle fantastiske træningskampe, hvor vi faktisk forventede, og troede på, at han godt kunne starte inde. De andre spillere jeg snakkede med i truppen, var også rigtig glade for ham, og vi forudså, at det godt kunne være til en startplads, eller i hvert fald meget spilletid, men i løbet af de sidste måneder kunne vi godt se, at det desværre ikke var blevet til særlig meget, selvom Tarik mærkede tilliden fra Alm, og han kunne rigtig godt lide Alm, og har haft nogle positive snakke med ham om hans situation.

– Her i vinters var der to klubber ude efter ham. Den ene var en topklub i 1. division, og den anden var også en stor klub i 1. division, som gerne ville have hentet ham i januar. OB ville ikke slippe ham, jeg ved ikke, om det var fordi, de stadig gerne ville se ham an, eller om det var fordi, de havde nogle skader på den centrale midtbane, men de valgte at holde på ham.

– Uheldigvis blev han så skadet, efter transfervinduet lukkede, lige op til FCK-kampen, hvor der også var skader, og vi tænkte, at nu ville han måske få chancen, så det var virkelig ærgerligt.

– Nu er der et par måneder tilbage af kontrakten, og han er på vej tilbage. Han har lige været i Libanon og genoptræne med Haalands træner, sådan en speciel træner fra Libanon. Han tog lige derned, og han betalte selv for det hele for at komme hurtigere i gang. Flot indstilling af ham. Nu er han så kommet tilbage, og håber på at være klar igen indenfor et par uger, og så må vi så se, hvad der sker. Det kan gå stærkt i fodbold, og så må vi se, om det bliver en forlængelse i OB, eller om han kommer videre fra OB, og skal finde et andet sted at spille.

Har der været noget konkret fra OB om en forlængelse?

– Nej, lige pt er der ikke noget dialog, men det tror jeg ikke, der har været på ret mange i OB. Der er et par spillere, der udløber, og ud fra hvad jeg ved, tager de det stille og roligt lige nu. Jeg ved ikke, om det bliver en stor udrensning her til sommer, eller de kommer til at forlænge med en masse spillere. Jeg har lidt en ide om, at der bliver renset meget ud, og det er måske også fair nok, hvis man gerne vil bygge noget nyt op og have nogle nye spillere ind. Det skal der også være plads til. Det er jo sådan, det er.

– Tarik tager det også stille og roligt, og tager det, som det kommer. Han håber selvfølgelig på OB, for det er der, han slog igennem som ungdomsspiller, men vi er også indforstået med, at hvis ikke det bliver til en forlængelse, så kigger vi efter noget nyt, og så må han jo bare komme tilbage om et par år igen.

Mærker i interesse for ham fra andre klubber?

– Der er selvfølgelig dialog, så vi må se, om det ender i Superligaen eller 1. division, eller hvad det ender med, måske udlandet. Vi må tage den derfra. Det skal nok komme. Han har et par superligakampe, og har præsteret godt på U19. Han er en fornuftig spiller, og det vigtigste er, at han laver et skift, hvor han kan få en masse spilletid og blive ved med at udvikle sig.

Hvis vi kigger overordnet på de tre spillere, du har i OB, hvor langt ser du så, de tre kan drive det til?

– Det er tre vidt forskellige typer, både personlighedsmæssigt og fodboldmæssigt. De har nogle forskellige egenskaber alle tre.

– Hvis vi starter med Jonathan, som vi startede med at snakke om, så har han hele pakken i min verden. Der er én ting, som han arbejder rigtig hårdt på, og det er på det mentale plan, hvor han skal udvikle sig hele tiden. Hvis du spørger mig, så sammenligner jeg ham med Van Dijk. Måden han er på som fodboldspiller, og fordi han er så god på bolden.

– Jeg har altid sagt til ham, at det kun er ham selv, der sætter grænsen for, hvor langt han vil nå. Ingen andre. Hvis han virkelig vil det her, så tror jeg på, at han kan gå hele vejen. Hele vejen er at spille Premier League, det tror jeg sagtens, han kan. Han har en pakke, som er unik, men det handler om, at han virkelig går all in med at spise rigtigt, sove rigtigt og passe på sig selv, og er topmotiveret hver dag til træning.

– Han har udviklet sig rigtig meget på det sidste, og det håber jeg på, han vil blive ved med at gøre, for så kan man se ude på banen, at det rykker. I sidste ende er det op til ham selv, men jeg er ikke i tvivl om, at han får en rigtig god karriere. Om det ender i Premier League, eller om han bliver Superligaspiller og ikke mere, det må tiden vise, men han har det her ekstraordinære af en stopper, både være stærk i hovedspillet, være hurtig, være rigtig god på bolden og komme ind med en rigtig god indstilling til at ville vinde kampen.

– Han har mange gode egenskaber, og det handler bare om, at han skal folde sit potentiale ud ved at få noget spilletid. Jeg tror på, at han når rigtig langt.

– Med Brems handler det faktisk kun om en ting, og det er, at vi får bygget en masse muskler på ham, der gør, at han bliver stærkere fysisk, for han har en fantastisk venstrefod, han løber godt, og arbejder godt begge veje. Han er en god teknisk spiller, og har et godt indlæg. Han har en rigtig god højde, der gør, at han er unik i hovedspillet både i det defensive og offensive.

– Det er også en spiller, der kan gå hele vejen, og det kan lige så godt være Premier League, som det kan være Serie A, og det kan være i Superligaen. Han skal bare arbejde hårdt hver dag for at udvikle sig.

– Han har altid haft en drøm om at spille i England, og jeg har sagt til ham, at hvis han får bygget de her muskler på, og bliver større og stærkere, så tror jeg på, at han ville passe rigtig godt i England, for han har en højde, som er helt unik på næsten to meter. Han har pakken, og det handler bare om at få lagt muskelmasse på og præstere på et højt niveau, så skal det sgu nok komme.

– Tarik er en sindssygt god boldspiller. Stærk på bolden og mister få bolde i løbet af en kamp. Han tænker frem i banen, og er god i små rum med bolden. Han har nogle egenskaber, som er rigtig gode, og minder meget om Verratti eller Modric i den måde, han er på med bolden, når han er den bedste udgave af sig selv.

– Det er en spiller, jeg regner med, kan gøre det rigtig godt, lige så snart han får chancen, og så må vi jo se, om det bliver Italien, Tyskland, Tyrkiet, eller hvor det bliver, men det vigtigste er bare, at han får noget spilletid. Jeg har set ham være mindre god, men jeg har også set ham, når han rammer sit topniveau, og der kan han gøre en forskel. Det er jeg heller ikke i tvivl om, at han kan gøre i Superligaen. Han skal bare have den chance, og så skal han nok vise, at han kan komme langt.

– Man skal drømme, og der er mange spillere, der ikke er slået igennem på Superligaholdet, der er kommet større steder hen, og er kommet endnu stærkere tilbage. Der har også været Superligaspillere, der har gjort det godt, men som ikke har kunne tage det næste skridt.

– Der er ikke noget, der er færdigt. Det er en ung spiller, og det handler bare om mentalitet. Det hele handler om indstilling, og så skal det sgu nok komme. Man skal være sulten efter succesen, og det er drengene heldigvis. Så må vi se, hvad det rækker til.

Er det din plan, at du gerne vil have flere OB’ere i din stald?

– Ja, det er det vel nok. Jeg snakker med en del spillere, og jeg havde også en klub fra Saudi Arabien til Jebali her i januar, hvor OB krævede lidt mere, så det blev ikke til mere end det.

– Der var en Saudi Arabisk klub, der gerne ville leje ham, men det var OB ikke interesserede i, og hvis de skulle sælge ham, skulle de selvfølgelig have mange penge, fordi han er en vigtig del af holdet. Så jeg snakker med Jebali, som jeg arbejder tæt sammen med, og Bashkim er min gode ven.

– Der er også nogle af de andre spillere, og kommer jeg med noget til dem, så arbejder vi jo sammen. Det er sådan, det er. Det er spillere, jeg er sammen med hver dag eller hver anden dag. Det er mine meget tætte venner. Det er ikke sådan, at vi har noget på skrift, men derfor kan vi stadig godt have en dialog og snakke sammen.

– Det gør jeg også med Jebali, og vi havde en lang dialog med den her klub fra Saudi Arabien, som var meget interesseret i ham, men der respekterede vi selvfølgelig også OB’s beslutning om, at de gerne ville beholde ham. Det var jo fair nok.

– Det var en fed oplevelse, hvor sheiken faktisk ringede til mig, og ville have ham, men fordi pengene blev så store, og de lå på sidstepladsen, så synes de også, det var for meget at give.

– Det var nogle kontakter, jeg havde i Saudi Arabien, gennem Vejles tidligere træner, der var træner i klubben. De var meget interesserede i Jebali, og det var en fed oplevelse. Men nu må vi se, nu er han jo afsted med landsholdet, så det kan være, han skydes afsted til sommer. Nu må vi se, hvad der sker, eller om han bliver.

2 Replies to “Agent for tre OB’ere: Stort interview med Caglar Koycu”

  1. baccarat online

    I’m writing on this topic these days, baccarat online, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

  2. majorsite

    The assignment submission period was over and I was nervous, majorsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *