Bernat holdt rent bur: Det var en forløsning

Det kører godt for OB i øjeblikket. Der er spillet seks kampe i Superligaens nedrykningsspil, og her har OB endnu ikke tabt, og oveni det har de også vundet en pokalsemifinale mod SønderjyskE i Haderslev.

Søndag eftermiddag spillede OB på hjemmebane mod AGF, og her blev det igen til en sejr, da gæsterne blev sendt hjem til Århus med et nederlag på 1-0.

Sejren betød ekstra meget for holdets målmand, Hans Christian Bernat, da det var første gang siden november, at han spillede en kamp i Superligaen uden at lukke mål ind.

– Det var dejligt. Det var sindssygt dejligt. Det var en forløsning, og det var på en god dag, hvor vi ender med at sikre os en ny sæson i Superligaen, og vi spiller en god kamp. Det kunne ikke være bedre.

Dagens sejr betyder, at OB nu har vundet tre kampe i træk for første gang i meget lang tid, og målmanden er godt tilfreds med det, han så fra defensiven i dag.

– Det er resultatet af et godt forår og en masse godt spil. Vi har fået styr på, hvordan vi selv er bedst, og vi har fået lidt mere stabilitet nede i forsvaret med Larsen og Mihajlo, som spiller en sindssygt god kamp i dag bag Jeppe, som også gør det virkelig godt i dag. Jeg synes, det var fuldt fortjent, at vi trak det længste strå i dag.

Hvordan synes du, kampen forløb sådan generelt?

– Jeg var klar på, at det blev en fight derude i dag, men også med et håb om, at vi kunne styre kampen. Vi lykkedes med det, og vi vandt de små dueller, og vandt andenboldene, så vi kunne holde fast i kuglen. Der var perioder, der var rigtig godt, og det var dejligt at se.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *