Kasper Larsen: Kan godt lide at spille mange kampe

Kampprogrammet begynder at blive lidt mere presset for OB i øjeblikket, da de også stadig er med i pokalturneringen, hvor de møder SønderjyskE i to semifinalekampe.

Søndag eftermiddag træder spillerne ind på Odense Stadion til den tredje kamp på en uge, når de møder AGF. Det er anden gang i denne uge, de møder AGF, og Kasper Larsen er klar til kamp.

– Det er fedt. Jeg kan personligt godt lide at spille mange kampe, og vi har haft lidt medvind i ryggen det sidste stykke tid, og det vil vi håbe, kan fortsætte.

Vi vandt den omvendte kamp med 2-1 deroppe. Hvad kan vi tage med derfra?

– Jeg synes, vi startede lidt uheldigt med deres mål, men vi rejser os igen, og vi jagter hele tiden målene og føringen, og vi får sejren til sidst. Det viste en klar mental styrke på holdet, og det skal vi klart tage med.

Var du forbavset over, at de ikke var bedre?

– Det ved jeg ikke. Det er svært at sige. Måske kan vi også sige, at vi gør noget, der virker for tiden.

Hvad skal vi være gode til for at få tre point igen søndag eftermiddag?

– Vi skal gøre, som vi plejer, skulle jeg til at sige. Vi skal starte ud med at give en helhjertet præstation igen hele vejen rundt. Så skal vi være effektive i begge ender.

Fredag aften spillede Viborg uafgjort mod FC Nordsjælland, og det betyder, at OB nu har fire point op til dem på 7. pladsen, med dagens kamp mod AGF i hånden. Derfor har Kasper Larsen også fokus på den 7. plads nu.

– Når man ligger i den pulje, handler det om, at man skal samle så mange point sammen, at man kan sikre sig det ene og gå efter det andet. Med en sejr over AGF ser det meget interessant ud, og så kan vi selv afgøre det. Vi møder stadig Viborg hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *