Bernat: Klar til at tage næste step som målmand

OB fik ikke den start på den nye sæson i Superligaen, som de havde ønsket, da de i mandags spillede på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

Det blev nemlig til et nederlag på 2-0 efter en kamp, hvor præstationen langt fra var i top, og målmand, Hans Christian Bernat, fortæller også, at stemningen ikke har været helt så god i truppen efterfølgende.

– Den har selvfølgelig været presset i forhold til, at vi udmærket godt ved, at vi skal oppe os. Selvfølgelig prøver vi at holde humøret oppe internt, og vi er gode ved hinanden. Vi prøver at få sidemanden til at komme op med hovedet, for vi ved, hvad vi er i stand til at præstere, når vi rammer topniveau.

– Vi spiller med en trup den anden dag, som er skadesplaget. Vi har Issam og Sabbi ude, som er to store profiler i truppen. Vi stiller med et ungt hold og med en ny midtstopper, Mihajlo er skadet, så der var mange ting, der gjorde, at vi ikke står stærkt nok til at slå FC Nordsjælland.

– Selvfølgelig var det ikke en toppræstation, nogen af os leverede, når vi ikke kunne vinde på hjemmebane. Heldigvis er det sådan i fodbold, at der er en ny kamp på søndag, og vi må gå til det med oprejst pande og se, om vi ikke kan få en sejr med fra Randers.

Er der noget, vi kan tage med os videre fra kampen i mandags?

– Det er et godt spørgsmål. Jeg tror, man er så skuffet, når man har sat hovedet op efter sådan en sæsonstart med en OK hjemmekamp mod FC Nordsjælland, og man så ikke kan præstere og få point med.

– Personligt for mig var det en kamp, der skal glemmes hurtigst muligt, og så forberede sig til den næste kamp mod Randers.

Bernat var selv lidt udskældt efter kampen mod FC Nordsjælland, og han erkender, at man kommer til at lave fejl, men nu er han et sted, hvor han skal prøve at undgå det og tage det næste step.

– Det er en del af spillet, at man tager 200-300 beslutninger i løbet af sådan en kamp, og hvis man kan klare at lave 200-300 vurderinger 100% korrekt, når det går så stærkt, så spiller man ikke i Superligaen.

– For mig handler det om at tage det gode med, og så se om man ikke kan undgå at lave sådan nogle fejl. Men de kommer, og hvis de ikke gjorde det, så spillede man bare ikke i Superligaen.

– Jeg er også et sted nu, hvor jeg er klar til at tage næste step som målmand og helt sikkert også undgå at lave de store fejl. Men jeg er også bevidst om, at det ikke kan undgås at lave fejl engang imellem. For mig handler det om at holde brystet fremme og så præstere en masse gode redninger, i stedet for at fokusere på de fejl, jeg har lavet.

OB skal forsøge at revanchere den dårlige sæsonstart søndag eftermiddag, hvor de spiller på udebane mod Randers, og her regner målmanden med, at det bliver et lige opgør.

– Jeg tænker, det bliver en taktisk kamp. Både Randers og OB kan have det svært mod hinanden. Vi har senest vundet pokalkampen i Randers, og har også tabt på hjemmebane. Det er hip som hap, hvem der kan vinde sådan en kamp. Jeg tror, det lige handler om, hvem der er stærkest på dagen. Det bliver en taktisk hårdt spillet kamp.

3 Replies to “Bernat: Klar til at tage næste step som målmand”

  1. baccaratsite

    It’s really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know baccaratsite ? If you have more questions, please come to my site and check it out!

  2. 파라오카지노

    I’ve read your article several times during the vacation. There are great points to think deeply about in your writing. This article is good content for readers. I think my writing, which is a little different from you, will be interesting to you. Come and check it out. 파라오카지노

Comments are closed.