Bernat: Vi gjorde et sindssygt godt forsøg

Der var dramatik for alle pengene, da OB og FC Midtjylland tørnede sammen i pokalfinalen her til eftermiddag på Brøndby Stadion.

De 2x 45 minutter sluttede uden scoringer, og det samme gjorde de næste 2x 15 minutter, og så skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her brændte Ayo Simon Okosun og Kasper Larsen for OB, og så kunne midtjyderne løfte pokalen efter sejr i straffesparkskonkurrencen.

Efter kampen fangede vi OB’s målmand, Hans Christian Bernat, og han var en skuffet mand, selvom der egentlig var meget, der så godt ud.

– Jeg er skuffet. Jeg er ked af det. Det var en kamp, der lige så godt kunne være gået vores vej. Jeg er sindssygt stolt over den præstation, vi lægger for dagen. Vi kæmper for hinanden, og vi gik virkelig ud, og gjorde det her sammen.

– Jeg synes, der var rigtig mange gode OB-perioder i kampen, i hvert fald i de første 90 minutter. Begge hold får nogle perioder på bolden, hvor der er mulighed for, at begge hold kan score mål. Da den går i forlænget spilletid, så har FC Midtjylland en trup med mange stærke spillere, og de har været i det her før, og er i rigtig god form. Der var vi nødt til at spille klogt og trække noget tid og dække den hjem.

På det seneste har der været en del snak om Bernats præstationer, men i dag leverede han en rigtig god kamp mod FC Midtjylland.

– Det går op og ned for alle spillere, især for de unge spillere. Man laver desværre fejl engang imellem, sådan er fodbold. Vi er mennesker.

– Når det så er sagt, er det også vigtigt, man ikke dvæler for meget ved fortiden, hvis man har lavet fejl. Hvis man har gjort det godt, må man tage det positive med, og hvis man har lavet fejl, må man bare komme videre, for der er en ny dag i morgen.

– Jeg synes, den her kamp var beviset på, at selvom mit forår ikke har været perfekt, så handler det om, at der er en ny kamp i morgen, og det var det, jeg gik ind, og havde fokus på i dag.

Selvom det blev til et nederlag, så var det en rigtig god kamp fra OB, og den kan de da også godt tage med sig videre nu.

– Inderst inde, er vi nok bevidst om, at vi har gjort et sindssygt godt forsøg mod et stærkt hold. Selvfølgelig er det mega surt at stå som tabere, men det kan være et godt udgangspunkt for næste sæson.

– Vi viste virkelig, hvad alle i truppen indebærer som mennesker og som fodboldspillere. Det var fight og hårdt arbejde. Det var en fantastisk oplevelse.

Hvordan oplevede du hele kulissen?

– Det var fremragende. De møder talstærkt op, og river en dag ud af kalenderen for at komme over og støtte os og få en oplevelse til dem selv. Det var fantastisk, og det var sjovt at spille foran så mange dedikerede fans.

One Reply to “Bernat: Vi gjorde et sindssygt godt forsøg”

  1. baccarat online

    As I am looking at your writing, baccarat online I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *