Breum: Det var et vigtigt point for os

Søndag eftermiddag spillede OB på udebane mod FC Nordsjælland, og her kunne de tage tilbage til Odense med et enkelt point i bagagen.

Der stod længe 0-0, men fire minutter før tid kom FC Nordsjælland på 1-0, inden Issam Jebali fik udlignet for OB i dommerens overtid.

OB kom med en lidt anden gameplan, end man har været vant til at se på det seneste, og Jakob Breum fortæller da også, at især første halvleg ikke var så god.

– Det var en kamp, hvor man havde følelsen af, at de havde bolden en del, men at vi alligevel var i kontrol, og at de ikke kommer frem til det store. Efterfølgende har vi set, at vi har mest possession, hvilket ikke var det, vi følte.

– Anden halvleg bliver markant bedre offensivt, hvor det i første halvleg var meget minimalt, hvad vi får sat sammen, så vi føler egentlig, at vi er i kontrol i store dele af kampen, og skaber mere i anden halvleg.

Var det frustrerende at være offensiv spiller i første halvleg?

– Det handler om at acceptere, at de har bolden. Vi var indstillede på, at de selvfølgelig kom til at have bolden derovre, så det handlede om at finde et mentalt mindset, hvor vi skulle acceptere, at de havde bolden.

– Det var ikke det, der var frustrerende. Det var mere frustrerende at føle, at man ikke kan holde godt nok fast i bolden. Det var mere frustrerende, at vi ikke kunne holde på bolden, end at de havde bolden.

Hvordan passede det dig, at vi spillede en ny formation?

– Det passede mig fint nok. Det var lidt den samme rolle, jeg havde. Man rykker jo en spiller fra de forreste fire til de bagerste fire, og det gør selvfølgelig, at der er et punkt mindre, men det giver også nogle gange mere rum til en selv. Der er selvfølgelig både positive og negative dele ved det, men det var sådan, vi havde lagt gameplanen, og jeg synes egentlig, at vi gik ud, og fik noget ud af det.

I anden halvleg var der en periode på 20-25 minutter, hvor det så ud til, at Breum kunne gøre, hvad der passede ham, og han var i hvert fald også tilfreds med sin anden halvleg.

– Jeg var ikke helt tilfreds med første halvleg, hvor vi ikke holdt godt nok fast i den, men vi kommer ud til anden halvleg, hvor jeg får nogle gode aktioner. Det er klart, at jeg selvfølgelig er tilfreds med min egen præstation i anden halvleg. Jeg får skabt nogle enkelte chancer til både Max og Kløve, og det er marginaler, der gør, at det ikke bliver kampafgørende.

– På den front er anden halvleg tilfredsstillende for mig, og jeg følte mig godt tilfreds derinde, og fandt nogle gode rum. Det blev nemmere for os offensive spillere, fordi der kom lidt mere ro på, og vi kom op på deres halvdel.

Det var vigtigt for OB, at de fik det ene point med hjem til sidst, så de nu er oppe på ni sejre i træk uden nederlag.

– Det betyder meget for os. Vi går efter at jagte 7. pladsen, så alle de point vi kan skrabe sammen, betyder selvfølgelig alverden. Vi har en kamp mod Viborg på torsdag, som bliver meget afgørende, og der var det utroligt vigtigt at få det ene point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *