Kasper Larsen er klar igen

Da OB spillede mod FC Nordsjælland i weekenden, var Kasper Larsen egentlig med i truppen, og han stod også til at skulle starte inde, men inden kampstart måtte han udgå af både startopstillingen og af truppen.

I stedet måtte Jørgen Skjelvik ind og spille i det centrale forsvar, men til kampen mod Viborg torsdag aften er Kasper Larsen tilbage igen.

Til dagens træning på Odense Stadion var Larsen med i fuld vigør, og han fuldførte hele træningen, og skulle i hvert fald nok være klar til at spille i morgen.

Ser man bort fra kampen mod FC Nordsjælland har Kasper Larsens makker i det centrale forsvar i flere kampe i træk været Mihajlo Ivancevic, men det kommer han muligvis ikke til at være torsdag aften.

Tidligt i træningen måtte han nemlig gå ud på bænken, og deltog ikke i resten af træningen. Hvis han ikke spiller, har OB selvfølgelig muligheden for at benytte Jeppe Tverskov nede i det centrale forsvar, efter han i nogle kampe har været brugt på midtbanen.

Ivancevic var ikke den eneste, der forlod træningen før tid i dag. Sander Svendsen var heller ikke med i den seneste kamp mod FC Nordsjælland, og trænede heller ikke i mandags. I dag var han dog med fra træningens start, men han fuldførte den ikke, og forlod stadion sammen med Ivancevic.

Udover det var der ikke nogle skader eller andet ved dagens træning, hvor resten af spillerne så ud til at være klar til kampen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *