Det bedste hold tabte på Odense Stadion

Det er efterhånden en del år siden, OB har haft noget at spille for på sæsonens sidste spilledag, men fynboerne havde meget på spil, da de her til aften gik på banen mod Brøndby hjemme i Odense.

OB skulle bare have flere point end Esbjerg, der spillede ude mod FC Midtjylland, så ville de slutte på tredjepladsen i Superligaen, mens et nederlag til Brøndby ville betyde, at OB ville slutte som nummer fem, og derfor ikke komme med i europæisk fodbold i den kommende sæson.

Det var tydeligt at se på tribunerne, at der var meget på spil, da Odense Stadion kunne mønstre det største tilskuertal siden 2009, da hele 14.246 tilskuere var mødt op.

OB startede kampen som lyn og torden, og allerede i kampens første minut fik de bolden i kassen, men Kadriis scoring blev underkendt for offside.

Hjemmeholdet blev ved med at dominere, og kom også frem til flere gode chancer, bl.a. havde Casper Nielsen nogle gode forsøg, men bolden ville bare ikke ind.

Brøndby var fuldstændig på hælene, og først efter 37 minutter kom der noget, der lignede en chance til gæsterne, da Kamil Wilczek blev spillet fri, og kunne score til 1-0 til gæsterne.

På den langsomme gengivelse lignede det dog meget, at der var en offside i forbindelse med scoringen, og derfor fik dommer, Mads Kristoffer Kristoffersen, også tribunen på nakken, men det ændrede ikke på, at Brøndby var foran ved pausen.

Anden halvleg startede, som første sluttede. OB var fuldstændig spilstyrende, og Brøndby havde svært ved at følge med. Tre minutter inde i anden halvleg kom dommeren igen i fokus, da OB appellerede for et straffespark, der ikke blev dømt, og dommer Kristoffersen blev igen upopulær.

OB spillede måske en af deres bedste kampe i sæsonen, og var overlegne i store dele af kampen, men det var ikke nok til at få bolden i kassen. Fynboerne var vel bedst på alle parametre, men det nytter ikke noget, når man ikke scorer.

Der skulle endnu en foræring til med 17 minutter tilbage, da Marco Lund lagde en skidt bold tilbage mod Sten Grytebust, der blev opsnappet af Mikael Uhre, der gik forbi den norske målmand, og lagde bolden ind til 2-0.

Det sidste kvarter var fuld af drama, hvor Brøndbys spillere lå i græsset for et godt ord, og der blev delt nogle øretæver ud mellem de to hold. Brøndbys Simon Hedlund blev da også vist ud efter en situation, hvor Janus Drachmann fik det gule kort.

Rasmus Festersen, der stiller støvlerne på hylden nu, blev skiftet ind i det sidste kvarter, og med det samme da han kom ind, satte Drachmann anførerbindet på hans arm. Den sidste respekt til den kommende fodboldpensionist.

Der kom ikke flere mål i kampen, og OB kommer derfor ikke ud og spille europæisk fodbold i den kommende sæson, da de slutter som nummer fem i Superligaen. Hele holdet kan dog godt se sig selv i spejlet, da de dominerede Brøndby i stort set alle 90 minutter, og klart var det bedste hold.

Alt i alt må man sige, at det var et kæmpe tyveri på Odense Stadion, og på trods af placeringen har det været en godkendt sæson af OB.

16 Replies to “Det bedste hold tabte på Odense Stadion”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *