Drachmann: Fortjente at blive buhet ud til pausen

Tidligere på ugen forstærkede OB sig med Janus Drachmann, og allerede i dag fik den centrale midtbanespiller debut for den fynske klub.

Han var med fra start i hjemmekampen mod SønderjyskE, og han synes, det var fedt at komme ind og spille på Odense Stadion.

FOTO: KENT RASMUSSEN

– Det var fedt. Det var dejligt at mærke folks begejstring, da vi kom ud til opvarmning, og da vi kom ud til kampen. Det var en lige så stor skuffelse for os at gå til pause og være nede med 0-2, og det var helt fortjent, at vi blev buhet ud. Så det var fedt, siger Drachmann til OBstruktion.

Efter skiftet tidligere på ugen var det hurtigt, Drachmann fik sin debut for OB, og han synes, at han faldt bedre ind på holdet, jo mere kampen skred frem.

– Jeg synes, det blev bedre, som kampen skred frem. Jeg nåede lige at træne med drengene 3-4 gange, så nu kommer der en kærkommen uge op til kampen mod Randers, og jeg er sikker på, det kun bliver bedre fra nu af.

Er du tilfreds med din egen indsats?

– Ikke i 1. halvleg. 2. halvleg synes jeg generelt var bedre for hele holdet, men jeg skal helt sikkert også bygge mere på.

OB var nede med 0-2 ved pausen, og det var nærmest et helt nyt hold, der kom ud til 2. halvleg. Drachmann ved dog ikke, hvorfor forskellen på de to halvlege var så stor.

– Jeg ved det ikke. Det er et godt spørgsmål, for jeg synes egentlig, vi får en fin start, men efter de scorer det første mål og så det andet, er det ligesom, det falder lidt sammen. Vi kommer ud til 2. halvleg i en ny formation, og vi viser fantastisk moral. Vi har flere muligheder for boldholder, og skaber rigtig mange chancer. Jeg tror, statistikken viser, at vi var meget dominerende i 2. halvleg.

OB spillede rigtig godt i 2. halvleg, og hvis der skulle have været en vinder til sidst, skulle det have været hjemmeholdet. Det kan derfor være lidt svært at sige, om man skal glæde sig over det ene point efter et flot comeback, eller om man alligevel skal ærgre sig over, at man ikke lige fik scoret et mål mere.

– Man kan sige, at inden kampen startede, skulle vi have ærgret os over det her resultat, men når man er nede 0-2 mod et hold, der står godt defensivt, så skal vi glæde os over den moral, vi viser i dag. Jeg tror, det er lang tid siden, OB har fået point efter at have været nede med 0-2.

Vi er kommet på tavlen, kan det kickstarte vores turnering?

– Nu fik vi ingen point i den første kamp og et point i dag, og så må det blive tre mod Randers.

 

18 Replies to “Drachmann: Fortjente at blive buhet ud til pausen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *