Er truppen forstærket?

OB er uden konkurrence det mindst scorende hold i Superligaen, med kun 16 mål i 21 kampe, og derfor regnede mange med, at der ville blive hentet offensive forstærkninger, da sportschef, Jesper Hansen, forud for januars transfervindue lovede, at truppen ville blive forstærket.

De to foretrukne angribere, Rasmus Festersen og Anders K. Jakobsen, har været vanvittigt uskarpe, og efter at have scoret 26 mål tilsammen i Superligaen i sidste sæson, har de i de første 21 kampe i denne sæson kun scoret 3.

Det var derfor lidt overraskende, at transfervinduets første indkøb var Ryan Johnson Laursen fra Esbjerg. En højre back, der har været utrolig meget skadet, og ikke har spillet ret meget de seneste år. Endda til en plads, hvor man ikke rigtig havde forventet, der skulle hentes en spiller ind i dette transfervindue, da man med Mikkel Desler og Oliver Lund var okay dækket ind.

Sørme om ikke også det næste indkøb blev hentet i Esbjerg. Midtbanespilleren, Casper Nielsen, blev hentet ind. Man kan vel kalde ham en middelmådig Superliga-spiller, og med hans historik i Esbjerg ligner det bestemt ikke en mand, der kan gå ind og score en masse mål, som vel stadig på det her tidspunkt var det, de fleste OB fans, regnede med, ville blive tilført holdet.

Mange havde nok troet, at tilgangen af Casper Nielsen ville betyde, at Izunna kunne være fortid i klubben, da han flere gange har tilkendegivet, at han ikke synes, at livet i OB er særlig fedt, men på transfervinduets næstsidste dag sprang så bomben – OB solgte Mohamed El-Makrini til Roda.

Samme dag kunne OB præsentere angriberen, Nicklas Helenius. Den aftale gælder dog først fra den kommende sæson, hvor hans kontrakt med AaB udløber.

Men kunne det virkelig være det? En af de faste spillere på holdet var lige blevet solgt, og det sløje angreb var ikke blevet forstærket, og nedrykningsfaren er bestemt til stede.

På transfervinduets sidste dag lød det fra flere sider, at der blev arbejdet hårdt i Ådalen på at lande en ny spiller, inden transfervinduet klappede i. Det blev der dog sat en stor stopper for, da Jesper Hansen kl. 18.00 var ude og lukke vinduet i for vores vedkommende. Altså 6 timer før vinduets lukning!

Efterfølgende er det så kommet frem, at den spiller der blev arbejdet på, var Mohammed Fellah fra FC Nordsjælland. En marginalspiller som jeg på ingen måde kan se gøre en forskel i OB. Var det virkelig ham, som Jesper Hansen ville have til at forstærke vores trup? Og når nu det ikke kunne lade sig gøre, hvorfor var der så ikke nogen Plan B?

Endnu engang har vi været vidner til et, hvis det skal siges pænt, utroligt skuffende transfervindue i OB. At Jesper Hansen ( og Kent Nielsen for den sags skyld ), flere gange går ud, og siger, at man er tilfreds med det, der er sket i løbet af transfervinduet, og man er glad for truppen, det er jo pinagtigt.

En anden ting er, at der de sidste 10 dage flere gange er blevet udtalt, at vi gerne ville have haft Helenius med det samme. Hvorfor bliver man ved med at snakke om det? Det har aldrig nogensinde været en mulighed. Han har spillet for både AaB og Silkeborg i denne sæson, så det er fuldstændig udelukket.

Jesper Hansen lovede, at truppen ville blive forstærket i transfervinduet, og de forstærkninger kan jeg simpelthen ikke få øje på.

Du vil måske også kunne lide...