Eskesen: Føler mig tættere på spilletid

Her til eftermiddag spillede OB deres tredje træningskamp frem mod den nye sæson, da Kalmar var på besøg, og de blev sendt hjem til Sverige med et nederlag på 2-0.

Sejren blev grundlagt i 1. halvleg, da begge mål blev sat ind inden pausen, og det var Ryan Johnson Laursen og Rasmus Festersen, der stod for dem.

Den unge midtbanespiller, Julius Eskesen spillede den første halve time i 1. halvleg og den sidste halve time i 2. halvleg. Han så en lidt svingende kamp, hvor OB dog klart var mest dominerende.

– I 1. halvleg bliver det måske lidt for meget indianerbold, frem og tilbage, frem og tilbage. Vi har snakket om, at vi nogle gange skal være bedre til at tage temperaturen på kampen. Selvom vi gerne vil spille mere aggressivt og fremadrettet nu, skal vi nogle gange tage temperaturen, så vi kan holde en hel kamp. Men ellers skaber vi vanvittigt mange chancer, og er klart det dominerende hold. At det kun bliver 2-0, er noget andet, men vi holder nullet igen, og det ser egentlig fint ud, siger Eskesen til OBstruktion.

Eskesen mener, at han selv leverede en god præstation i opgøret, men samtidig er han også klar over, at der er plads til forbedringer.

– Udmærket. Jeg synes, jeg arbejder for det, og er med i mange gode ting. Jeg skal også være mere kampafgørende, og så skal jeg være bedre til at spille af nogle gange.

Midtbanespilleren har fået en del tid på banen i træningskampene, men han ved ikke, om det betyder, at han er tættere på startopstillingen.

– Det ved jeg ikke. Det er de samme spillere, og de er pisse gode, dem jeg har som konkurrenter. Jeg har fået noget mere tid lige nu og her, og føler mig egentlig godt tilpas i spillestilen. Jeg ved ikke, om jeg er tættere på startopstillingen, men jeg føler i hvert fald, at jeg er tættere på spilletid.

Eskesen har heller ingen problemer med at være meget på banen, han melder nemlig om, at han er i topform lige for tiden.

– Formen er fremragende. Jeg kan bare løbe derudaf lige nu. Vi får nærmest heller ikke ferie, med det program vi får sendt hjem, så det er sgu fint.

One Reply to “Eskesen: Føler mig tættere på spilletid”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *