Fenger påtager sig favoritværdigheden, og blæser til angreb mod Nykøbing

Pokalturneringen har været i gang i noget tid nu, men det er først i denne runde, Superligaholdene begynder at træde ind i turneringen, og det gør OB også.

Onsdag aften spiller de deres første kamp i pokalturneringen, hvor modstanderen er Nykøbing på udebane. Det  er også en kamp, Max Fenger glæder sig til.

– Det synes jeg. Nu havde vi en rigtig god pokalturnering sidste år, hvor vi fik en masse gode oplevelser med at komme langt i turneringen. Specielt finalen husker vi tilbage på.

-Det skal også være fortid nu. Så skal vi håbe på at komme langt igen i år. Der er altid noget specielt ved de her pokalkampe, hvor det også har sin charme at komme ud og spille på nogle lidt mindre stadions. Men vi skal være lige så klar, som hvis det var en Superligakamp.

I søndags spillede OB på hjemmebane mod Viborg foran næsten 12.500 tilskuere, så det er en lidt anden kulisse, der venter dem i pokalkampen onsdag aften.

– Det må man sige. Søndag var en enormt fed kulisse, og jeg tror også, vi alle ærgrer os ekstra meget over, at resultatet blev, som det gjorde.

– Vi bliver nødt til virkelig at komme ud over stepperne i morgen og få rusket det resultat af os, for det er vi ekstremt ærgerlige over. Det er bare fremad.

Hvad bliver det for en opgave mod Nykøbing?

– Det bliver en opgave, som vi skal kunne håndtere. De kan sagtens spille fodbold, det så vi sidste år, hvor de slog FCK ud. Det skal være en advarsel om, at vi ikke skal komme for langt tilbage i bagrummet. Vi skal ud og angribe dem. De har haft en svær start i turneringen, men de kan sagtens spille fodbold.

Andet end en sejr kan vel ikke accepteres?

– Nej, selvfølgelig ikke. Nogle gange vil folk ikke påtage sig favoritværdigheden, men nogle gange bliver man nødt til at sige, vi er favoritter, og det skal man kunne håndtere. Vi er favoritter i morgen, og det skal vi kunne håndtere. Men det skal ikke være en sovepude, at vi er favoritter. Vi skal ud og angriber.

– I de her pokalkampe møder man ofte hold, hvor det er årets kamp for dem, og de vil komme med alt, hvad de har. Det er måske ikke årets kamp for os, men vi skal være lige så fokuseret som i alle andre kampe.

OB har stolte traditioner i pokalturneringen, og det er også noget, Fenger og de andre spillere er opmærksomme på, og vil forsøge at leve op til.

– Det fylder meget. Jeg synes, det virker til, at vi prioriterer pokalen højt, og det er også en del af målsætningen, at vi kommer langt i pokalen, også i spillertruppen.

– Vi prioriterer den højt, og når vi var så tæt på med pokalfinalen sidste år, så hungrer vi efter sådan en oplevelse igen.

– Det er en lang turnering, og vi må tage en kamp ad gangen. I morgen er det så Nykøbing, og jeg tror, det bliver en svær opgave. Det er ikke nemt med sådan nogle kampe, så det er fuldt fokus.

Ud fra dagens træning kunne det se ud til, at Fenger skal starte inde i kampen mod Nykøbing, og det glæder han sig over.

– Ja, for pokker. Det er tiltrængt med noget spilletid, så det ser jeg frem til.

One Reply to “Fenger påtager sig favoritværdigheden, og blæser til angreb mod Nykøbing”

Comments are closed.