Flere profiler manglede til dagens træning

Træningen i Ådalen er resten af året rykket på kunstgræs, efter bane 1 er blevet lukket ned, og banerne på Falen åbenbart heller ikke er til at træne på.

Ved onsdagens træning var der flere profiler, der glimtede ved deres fravær, mens holdkammeraterne trænede i den bidende kulde.

Jeppe Tverskov måtte lade sig skifte ud i pausen i kampen mod Viborg, og han har ikke været på træningsbanen siden. Hvor slemt det er, vides ikke, så det er også uvist, om han er i spil til kampen på søndag.

Mads Frøkjær og Nico Mickelson deltog heller ikke i træningen, men trænede indenfor, og de så heller ikke ud til at være ramt af noget alvorligt, da de gik sammen til frokost.

Christian Vestergaard er blevet ramt af noget i sit knæ, og har heller ikke været på træningsbanen i et stykke tid nu. Efter en scanning viste det sig dog, at det ikke var så alvorligt, som man kunne frygte, men det skal have noget ro, så der er ikke nogen tidshorisont på, hvornår han kan være tilbage på træningsbanen igen.

Udover de nævnte er Mikkel Hyllegaard og Ryan Johnson Laursen også stadig ude, og der er ikke udsigt til, at de kommer tilbage i år. For nyligt kom der en glædelig nyhed fra Hyllegaard, der havde gang i lidt boldspil nede i hallen.

Torsdag har holdet fridag, så når der er træning i Ådalen på fredag, kan man nok få en lille fornemmelse af, om nogen af dem, der ikke var med i dag, kan blive klar til kampen mod FC Nordsjælland på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *