Frøkjær: Viborg-kampen kunne virke som dødsstødet

OB måtte i sidste runde i Superligaen se sig besejret med 3-2 af Viborg på hjemmebane, og her leverede hjemmeholdet også en meget dårlig indsats.

Nederlaget var nok også det endelige farvel til muligheden for at slutte i top seks, og der er da også blevet evalueret på tingene efter den kamp, fortæller Mads Frøkjær.

– Ja. Ligesom en hver anden kamp er der blevet evalueret på tingene, og i forhold til Viborg-kampen er det måske lidt mere det store billede, der er blevet evalueret på. Selvom det teoretisk stadig er muligt at komme i top seks, kunne det godt virke som dødsstødet.

– Vi har fået snakket flere ting igennem i forhold til den her halvsæson osv., men de sidste mange dage har der været fokus på FC Nordsjælland.

Men vi kan vel heller ikke holde til sådan en kamp en gang til?

– Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes heller ikke, vi skal søge, at kunne holde til det.

Søndag eftermiddag spiller OB på hjemmebane mod FC Nordsjælland, og det er tredje gang i sæsonen, de står overfor hinanden i denne sæson. Frøkjær mener, det er lidt anderledes at møde FC Nordsjælland i denne sæson i forhold til de andre sæsoner.

– Forhåbentlig en kamp hvor vi kan være spilstyrende og skabe nogle chancer. Det virker til, de står lidt lavere og lidt mere kompakt, end de har gjort de andre år. De kører på omstillinger, så vi skal være gode på bolden og lade være med at lade deres hurtige spillere løbe for meget med os.

Hvordan får vi lukket deres hurtige spillere ned?

– Vi skal have styr på vores restforsvar, og så skal vi lade være med at tage dumme chancer, så de kan få lov til at løbe. Vi skal lave nogle frispark tidlige i stedet for at lade dem løbe.

Kampen mod FC Nordsjælland er samtidig også den sidste Superligakamp i 2021, og derfor er det også tid til en lille evaluering på efteråret.

– Det har ikke været det, vi havde ønsket. Vi startede godt igen, igen, igen, og så har vi gravet os ned i en dal. Det har ikke været tilfredsstillende, men vi har måske heller ikke haft marginalerne på vores side. Vi har spillet mange uafgjorte kampe, som kunne have vippet til begge sider, og der har vi ikke formået at få det til at vippe over på vores side.

– Der er ingen grund til at drage konklusioner. Vi skal bare fortsætte, og så er der også en halvsæson bagefter.

Men tre sejre er vel heller ikke godt nok?

– Næh, men sådan er det nu engang. Der er ingen grund til at græde for meget over det. Vi skal bare videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *