Flere spørgsmålstegn i OB inden transfervinduets lukning

Der har ikke været den store transferaktivitet i OB denne sommer. Tidligt på sommeren sagde man farvel til Janus Drachmann og Oliver Lund, og i sidste uge solgte man så Oliver Christensen til Hertha Berlin.

Der er blevet skrevet kontrakt med et par unge spillere fra akademiet, men ellers skete der ikke noget ind i Ådalen før tidligere i dag, hvor man kunne præsentere den 22-årige back Nicholas Mickelson som ny spiller. Han kommer dog umiddelbart først til nytår, hvor hans aftale med Strømsgodset udløber.

I skrivende stund er der stadig ca. 30 timer tilbage, inden transfervinduet lukker, og derfor er der stadig mulighed for, at han kan nå at blive hentet ind nu, hvis OB kan blive enige med den norske klub om et skifte med det samme. Hvis det altså er noget, man forsøger på.

Et andet spørgsmålstegn er den norske angriber Sander Svendsen. Hans lejeaftale med Odd udløb egentlig den 17. august, men han er endnu ikke vendt tilbage til Ådalen, da han skulle have fået lov til at holde lidt ferie.

Hverken Svendsen selv eller den norske klub har dog lagt skjul på, at de gerne vil fortsætte samarbejdet, og det er nok meget tvivlsomt, hvilken rolle han vil komme til at spille, hvis han vender tilbage til OB, så det kunne sikkert være bedst for alle parter, hvis man kan finde en løsning på det.

Hvis nordmanden skulle komme i nærheden af spilletid i OB, ville det nok kræve, at en spiller forlader klubben. Den spille kunne f.eks. være Mart Lieder. Han er lige nu topscorer, men han har ikke lagt skjul på sin skuffelse over, at han ikke har startet inde de seneste kampe.

Der er som sådan ikke nogle deciderede rygter om, at han er på vej væk fra klubben, men hans kone Tess Wester er taget til Rumænien for at spille håndbold, så der kunne være noget der, hvis han ønsker at være tæt på hende.

Et andet spørgsmål er også, hvad der skal ske med den unge forsvarsspiller Daniel Obbekjær. Han er tidligere på sommeren vendt tilbage til OB efter en lejeaftale i Italien, og han er ikke i nærheden af at gøre sig gældende på Superligaholdet.

Han fortalte os tidligere på sommeren, at han jagtede en ny klub, og trænede med på U19-holdet for at holde sig i gang. Siden da har han trænet enkelte gange med Superligaholdet, men han er på ingen måde med i planerne.
Hvis han skal kunne finde sig en ny klub, efter transfervinduet er lukket, kræver det, at hans kontrakt med OB bliver ophævet, inden vinduet lukker.

Udover det kan der selvfølgelig også nå at ske andet både ud og ind, inden transfervinduet lukker ved midnat mellem tirsdag og onsdag. Der er dog ikke nogle deciderede rygter om noget, så mon ikke det bliver en forholdsvis rolig ‘Transfer Deadline Dag’ i Ådalen.

Der er dog også et andet spørgsmålstegn, som dog ikke har noget med transfervinduet at gøre.
Med salget af Oliver Christensen til Hertha Berlin er der nu kun to målmænd i Superligatruppen, og hvis man går ud fra, at der i hvert fald skal være tre, så skal der selvfølgelig være en mere.

Det kræver dog ikke, at man henter en udefra, der er nemlig to meget talentfulde målmænd på U19-holdet i Marcus Alstrup og Magnus Nielsen. Spørgsmålet er så bare, om en af dem bliver hentet fast op i Superligatruppen, og hvornår det evt. kommer til at ske.

Vi har i dag forsøgt at få sportschef Michael Hemmingsen til at svare på nogle af disse spørgsmål, men det har desværre ikke været muligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *