Frøkjær vil gøre sig fortjent til at komme videre: Regner ikke med salg i januar

OB’s Superligahold har været tilbage fra ferie i mere end en uge nu, og de er i gang med forberedelserne til, at Superligaen starter igen.

Mads Frøkjær har nydt at have ferie, og selvom han godt kunne have klaret, at den var længere, så er han alligevel glad for at være tilbage på træningsbanen igen.

– Det er meget fint. Det er altid meget spændende. Ligesom alle andre nyder man at have ferie, og man ønsker, den bare fortsætter. Men når man kommer tilbage, bliver man mindet om, at man faktisk er glad for det, man går, og laver.

– Det er dejligt at være tilbage, og efter lidt sygdom er vi vel alle ved at være tilbage, og det er dejligt at se folk og kunne hygge lidt igen.

OB spiller årets første Superligakamp den 20. februar mod FCK, så der er stadig mere end en måned til, og Frøkjær ved godt, hvad han regner med, der skal være fokus her i opstarten.

– Det er svært at sige. Der er lang tid til første kamp i Superligaen, så vi skal ikke tænke for meget på sæsonen endnu. Jeg tror, vi skal få lidt glæde og smil ind, få lidt form ind, og blive ved med at arbejde med det spilkoncept, der er blevet mere tydeligt under Andreas, end det har været før.

– Vi lukkede mange mål ind, og det skal vi helt fra top fra angriberne blive bedre til at kunne forsvare. Selvom vi har lavet mange mål, har det ikke i alle kampene virket så gnidningsfrit offensivt, så det skal finpudses.

– Alle ved, hvordan vi gerne vil spille. Der er ikke så meget hurlumhej i det. Alle forstår det, så nu er det bare at få det udført bedre, så det flyder, uanset hvem der spiller.

Her i det nye år har OB også fået en ny Fodbolddirektør. Det er svenske Björn Wesström, og han fremhævede for nyligt i et interview med TV2Fyn Frøkjær som en af dem, der kan blive et stort salg for OB.

– Det har jeg ikke læst eller hørt. Det ved jeg ikke. Jeg tror, en hver spiller i OB og i Danmark ville lyve, hvis de sagde, de ikke gerne ville videre på et tidspunkt. Så det er klart, at jeg håber, jeg kan gøre mig fortjent til det. Om jeg bliver et stort salg eller et billigt salg, det er både op til mig selv og klubben. Hvis jeg skal være dyr, skal jeg spille og gøre det godt, og hvis jeg skal være billig, skal de være trætte af mig. Lige nu virker de ikke til at være trætte af mig, så det kan da godt være, der skal en større pose penge op. Det må vi se.

– Jeg synes ikke rigtig, der er nogle af de sæsoner, hvor jeg har spillet fast, hvor vi ligesom har fået nok ud af det. Jeg synes, det ville være lidt ærgerligt at smutte nu, hvor der alligevel er lidt at spille om i foråret. Jeg håber, jeg kan slutte af med god maner, om det er til sommer, næste sommer, eller hvornår det er.

Mads Frøkjær er ellers topscorer for OB i denne sæson, og i fodboldens verden kan det også handle om at smede, mens jernet er varmt. Han regner dog ikke med, at det bliver aktuelt med et skifte i dette transfervindue, for han er også glad for at være i OB.

– Det tror jeg ikke, at jeg forholder mig til. Jeg har lært af de tidligere års tænken frem og tilbage, så jeg prøver at tage den lidt mere med ro for min egen skyld, så jeg kan blive ved med at lave mål, i stedet for at komme ind i en dårlig periode lige pludselig.

– Hvis der på et eller andet tidspunkt skulle dukke noget op, selvom jeg ikke regner med det her til vinter, så skal man da overveje det. Men man skal ikke forlade noget, man er glad for, for en hver pris, så det skal være en mulighed, der er værd at opsøge. Det er ikke sikkert, den dukker op, og det er ikke sikkert, klubben mener, det er det rigtige. Det må vi tage til den tid. Nu skal jeg bare blive ved med at lave mål, så jeg kan gøre mig fortjent til det på et eller andet tidspunkt.

– Jeg er glad hernede lige nu, og til trods for en lidt blandet efterårssæson, som en hver anden de sidste ti år, så synes jeg trods alt, der blæser lidt bedre vinde hernede. Det virker som om, der er kommet lidt mere styr på de indre linjer, vi har fået Björn til, og det virker som om, klubben gerne vil lidt fremad, og rent faktisk også gør nogle tiltag, der kan få det til at ligne, at der menes noget, og der handles bag de ord, der bliver sagt. Det vil jeg gerne være en del af, så længe det er muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *