Max Fenger har forlænget: Ambitionen er at blive solgt

Max Fenger har været en god case for OB, efter han kom til klubben fra FC Roskilde, startede på Akademiet, og efterfølgende har slået igennem på Superligaholdet.

Den 20-årige angribers kontrakt stod til at udløbe efter denne sæson, men kort inden nytår blev parterne enige om en forlængelse, og der var en stor årsag til, at Fenger skrev under på den nye aftale.

– Det gjorde jeg, fordi jeg har tiltro til, at OB og mig selv sammen kan tage min karriere til næste step, og forhåbentlig få en masse minutter og gøre det godt her, inden jeg forhåbentligt en dag bliver solgt.

Er det ambitionen, at du skal sælges, inden din kontrakt udløber?

– Ja, det tror jeg, det er. Nu har vi haft snakke i klubben, og det har vi snakket om. Jeg har gjort klart for klubben, at det er min ambition, og jeg tror også, de er interesseret i at få et salg ud af det. Det tror jeg i hvert fald, er ambitionen.

Kontrakten blev skrevet under den 30. december, hvilket var få dage før, at Fenger ellers kunne have forhandlet frit med andre klubber om et skifte på en fri transfer til sommer.

Selvom han kunne have været fristet af at vente lidt med den nye kontrakt, og se hvad der ville have budt sig, så er han godt tilfreds med, at kontrakten blev skrevet under inden nytår.

– Jo, det kunne man da godt have været. Selvom transfervinduet ikke er åbent, ved man jo godt, hvis der er interesse, det finder man jo ud af. Men vi ville gerne have lukket den ned hurtigst muligt, så der ikke kom alt for mange spekulationer, så det var egentlig fint nok.

Der er blevet lagt tre år oveni Fengers aftale, så den nu gælder frem til sommeren 2025, og han er selv rigtig godt tilfreds med den længde, hans aftale nu har.

– Ja. Jeg synes, kontraktlængden er fint. Første gang var det ét år, og så gik der lidt tid, før der kom et år oveni. Nu er det tre år oveni, og det synes jeg, passer meget fint. Også med det i mente, at hvis man prøver at sælge, så lader man ikke kontrakten løbe helt ud til sidst.

One Reply to “Max Fenger har forlænget: Ambitionen er at blive solgt”

  1. Blackcat

    รับโปรโมทเว็บไซต์ บริการ รับทำ seo สำหรับใครที่มี Website หรือ Fanpage แล้วอยากทำให้เว็บไซต์ของตัวเองติดอันดับผลการค้นหาบน Google หน้า 1 หรือ Top 10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *