Godt nytår fra OBstruktion

2018 har været et spændende år for OBstruktion. Vi startede vores projekt i det tidlige forår 2017, så 2018 har været vores andet leveår, og det har bestemt været interessant fortsat at arbejde med de forskellige ting. Der er blevet lavet en del interviews og nyheder fra Ådalen, ligesom der stadig har været plads til interviews med nogle af klubbens legender. Vi var også på plads til pressemøder, da Jakob Michelsen blev præsenteret som ny træner, og da Nature Energy blev præsenteret som ny Stadionsponsor.

I år har vi også forsøgt på at have lidt mere fokus på at producere video, hvilket senest kunne ses, da vi lavede vores adventskalender, Jul i Ådalen, og her skal der lyde en særlig tak til dem, der var med til at samarbejde omkring det.
Den største tak skal lyde til alle omkring OB. Spillerne, staben, Jesper Hansen og kommunikationsafdelingen. Alle er med til at sørge for, at vi har de mest optimale betingelser, vi kunne ønske os. Der er ingen, der siger nej til at stille op til interviews, eller deltage i hvad vi nu lige skulle finde på. Alle er meget åbne og imødekommende, hvilket gør det meget nemt for os.

I 2019 vil vi selvfølgelig blive ved med at lave det, som vi hele tiden har lavet, interviews i Ådalen, træningsrapporter, snakke med legender, interviews/rapporter omkring kampene osv.
I det nye år vil vi også tage hul på ‘Historiske øjeblikke i OB’, hvor vi vil dykke ned i nogle af de ting, der har haft stor betydning for klubbens historie. Vi har allerede lavet noget af forarbejdet til det, og det er især noget, vi glæder os til at præsentere for jer.

Vi vil selvfølgelig også altid gerne forbedre vores arbejde med lidt bedre udstyr osv., og da vi ikke har nogen indtjening på det, er det som altid muligt at støtte os her via dette link. Alle bidrag, store som små, bliver modtaget med kyshånd.Her til sidst vil vi bare sige tak til alle, der gider at læse og se på det, vi render, og laver. Vi har det selv rigtig sjovt med det, men det er da også rart at vide, at der er nogen, der sætter pris på det stykke arbejde, der bliver lavet. Vi håber selvfølgelig også, at i vil følge med i 2019.

Godt nytår!

 

16 Replies to “Godt nytår fra OBstruktion”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *