Horneman er klar til at tage kampen op

Det er lidt mere end et halvt år siden, Charly Nouck Horneman kom fast ind i OB’s Superligatrup, og han skrev samtidig under på en ny kontrakt, der holder ham i klubben helt frem til sommeren 2026.

Det er tre ugers tid siden, han sammen med holdkammeraterne vendte tilbage til Ådalen efter juleferien, og han er selv glad for, hvordan opstarten har været for ham indtil videre, og at han har fået fint med spilletid indtil videre i træningskampene mod Næstved og FC Nordsjælland.

– Jeg synes, det har været positivt. Jeg er blevet bedre til de ting, der nok har gjort, at jeg ikke har fået alt den spilletid, jeg gerne ville have. Jeg ser positivt på det.

– Jeg har også fået lov til at spille venstrekant, hvor jeg selv synes, jeg er bedst. Så jeg udvikler mig, og jeg vil håbe, jeg bliver en fast starter.

Horneman fik godt med spilletid i starten af sæsonen, mens det hen mod slutningen af efteråret blev til mindre spilletid. Han har da også haft fokus på nogle specifikke ting, som han har taget med ind til opstarten i håbet om at spille sig tættere på holdet.

– Mit fokus har været på genpres og de lange tunge løb tilbage, som måske har gjort, at de har valgt nogle andre til den plads, og ikke har valgt mig. De ved, hvad jeg kan offensivt, men jeg skal også bevise, hvad jeg kan den anden vej. Det er det, jeg har fokus på.

For nyligt præsenterede OB Musa Juwara på en lejeaftale for hele 2023. Han kan også spille samme plads som Horneman, men han tager konkurrencen stille og roligt, og er klar til at tage kampen op.

– Det er jo ikke mega fedt, når man ser det, men det er jo konkurrence, og det kan jeg godt forstå. Der er mange om den plads, jeg spiller, og så må jeg bare vise, jeg er den bedste.

Fredag eftermiddag spiller OB vinterens sidste træningskamp på dansk jord, når man skal spille mod FC Midtjylland, og den kamp tror Horneman på, at OB kan vinde.

– Det bliver en svær opgave. Vi slog dem jo sidst. Jeg regner med, at vi sagtens kan vinde den kamp. Vi skal arbejde hårdt, og så tror jeg nok, det skal gå.

 

One Reply to “Horneman er klar til at tage kampen op”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *