Hyllegaard: Vi skal bare ud og vinde 1-0

I sidste weekend var OB på besøg hos Randers i det første af to opgør, og her måtte de tage hjem med et nederlag på 2-1.

Spørger man den unge angriber, Mikkel Hyllegaard, så mener han dog ikke, at det resultat var det værste, der kunne ske.

– Selvfølgelig havde det været bedre med en sejr, det siger sig selv. 2-1 er et okay resultat, i princippet skal vi bare ud og vinde 1-0 på hjemmebane, så er vi videre. Resultatet kunne have været meget værre.

På søndag er der så returopgør i Odense, hvor det skal afgøres, hvem der går videre af de to hold. Her forventer Hyllegaard, at OB viser noget mere end i kampen mod Randers.

– Jeg forventer mere af vores spil. Vi skal dominere mere på bolden og få vores spil til at flyde endnu mere, end vi formåede at gøre i lørdags. Vi skal selvfølgelig også være aggressive og komme frem ad banen. Vores spil skal fungere bedre. Vi skal have mere kvalitet i spillet, og så skal vi være mere offensive.

På det seneste har OB leveret nogle gode præstationer hjemme på Odense Stadion, og det kan godt være en fordel for hjemmeholdet.

– Ja, helt sikkert. Man kan da altid håbe på, at man har en fordel på hjemmebane, så mon ikke vi kommer bedre ud til kampen på søndag, end vi gjorde i Randers.

Betyder det noget, at der igen er fans på tribunerne?

– Ja, det gør det helt bestemt. Det er langt sjovere at spille foran publikum, og det er også langt sværere som modstander at komme på en udebane, hvor der er tilskuere.

Hvor stor er troen på, at vi går videre?

– Den er sindssygt stor. Det ville være en fejl, hvis vi ikke troede på os selv, når vi har det resultat, som vi har, og stadig har gode muligheder for at gå videre.

Hyllegaard har også selv fået gang i målkontoen med scoringer mod SønderjyskE og Silkeborg, og det har betydet meget for ham.

– Det har været sindssygt dejligt. Det er det, man som angriber stiler efter. At komme ind og score nogle mål og vise, at man godt kan være med på det niveau her. Det er satme dejligt.

 

16 Replies to “Hyllegaard: Vi skal bare ud og vinde 1-0”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *