Johnson Laursen: Har holdet til at komme i Europa

Selvom OB tabte den sidste puljekamp til Silkeborg i onsdags, gik de alligevel videre som sikker etter, og skal nu ud og spille for en plads i Europa.

Den mission starter allerede lørdag aften, hvor de skal på besøg hos Randers, der sluttede som nummer to i den anden pulje. Fra den anden pulje gik Horsens også videre, og Ryan Johnson Laursen går ikke så meget op i, hvilke af de to hold OB nu skal møde.

– Jeg føler, Randers og Horsens er lidt samme størrelse, og de skal jo slås lige meget hvad. Vi skal kunne vinde over dem begge to for at få den sidste kamp, så det betyder ikke noget.

Hvordan ser du vores chancer for at gå videre over de to kampe?

– Den er fin. Jeg synes, vi går ind til kampen i god form, og vi har egentlig været inde i en fin periode, siden vi startede. Vi ved, hvad Randers kan, og hvad de er gode til, og sørger vi for at få lukket det ned, så tror jeg også, vi vinder. Men det kræver, at vi passer på der, hvor de er gode.

Efter det store nederlag på 6-0 til Silkeborg i den første kamp i puljen, har OB vist en stigende formkurve efterfølgende, hvilket kan komme til at være til vores fordel.

– Ja, det gør det. Jeg synes, formkurven har været opadgående, og jeg ser ingen grund til, det ikke skal fortsætte. Hvis vi tror nok på, at det vi gør, er bedre end det, Randers er gode til, så tror jeg også, vi står som vinder af de to kampe.

Opgøret mod Randers skal afgøres over to kampe, hvor vi slutter af på hjemmebane, men hvad vil egentlig være et godt resultat i den første kamp i Randers?

– Det er svært at sige. Hvis vi kan komme derop og score, er det næsten et godt resultat. Hvis vi kan få noget med hjem deroppefra. Vi har været rigtig gode på hjemmebane, og det synes jeg, vi skal have i baghovedet, uanset hvad den bliver deroppe.

Hvilket kampbillede forventer du dig af kampen i morgen?

– Det bliver ligesom alle de andre kampe mod Randers. Det bliver tæt, og de er lidt bøvlede at spille imod. De er ikke så meget for at sætte bolden på spil, så det bliver nok os, der kommer til at styre noget af spillet, selvom vi er på udebane, og så lurer de lidt på omstillinger og hjørnespark.

Inden sæsonen gik i gang, var målsætningen, at OB skulle med i top seks. Det glippede som bekendt, men alligevel kan de kommende kampe godt vise sig at være et plaster på såret.

– Det var jo det, vi skulle gå efter, når vi ikke kom i top seks. Da skuffelsen havde lagt sig, var det næste mål ligesom at vinde puljen, og det gjorde vi relativt sikkert, og nu er det næste mål så at få lov til at spille den her kamp mod nummer tre.

Kan vi gå hele vejen og tage pladsen i Europa League kvalifikationen?

– Ja, det kan vi godt. Det kræver, vi er rigtig gode, og det hele skal falde i hak, men jeg synes, vi har holdet til det. Nu skal vi lige starte mod Randers, og det bliver en svær opgave.

17 Replies to “Johnson Laursen: Har holdet til at komme i Europa”

 1. Ohnrhd

  To tresses decontamination between my life up in the crown on the urinary side blocking my lung, and in the in days gone by I was used in red them close transfusion replacement them whirl unrecognized and cardiac the anomaly of as chest. discount viagra Nhhusv ggtgtp

 2. nike off whtie

  I am only writing to make you be aware of what a remarkable experience my friend’s child experienced visiting your webblog. She came to find numerous issues, which included what it’s like to have an awesome giving mood to have many people quite simply know just exactly some tortuous subject areas. You undoubtedly surpassed our desires. Many thanks for coming up with these essential, trusted, explanatory and in addition unique thoughts on your topic to Mary.

 3. moncler jackets

  My wife and i were joyous when Edward could finish off his inquiry out of the ideas he acquired in your web pages. It’s not at all simplistic to simply find yourself handing out guidance that many people may have been making money from. We fully understand we have got the blog owner to be grateful to for this. Those explanations you made, the simple website navigation, the friendships you will help promote – it’s got many unbelievable, and it’s really aiding our son and us do think the idea is interesting, and that is truly serious. Thank you for all the pieces!

 4. adidas yeezy boost 350 v2

  I and also my pals were actually reading the nice suggestions from the website then suddenly developed a terrible feeling I never thanked the website owner for those tips. My boys ended up for that reason very interested to study all of them and have in fact been making the most of these things. Appreciation for indeed being well helpful as well as for selecting this form of helpful topics millions of individuals are really desperate to discover. My personal honest apologies for not saying thanks to earlier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *