Kadrii: Betyder meget at score mål

16. juli 2021. Det er datoen for Bashkim Kadriis seneste mål for OB i Superligaen, inden weekendens kamp på udebane mod Randers.

I kampen mod Randers kom angriberen igen på måltavlen, mere end et år efter seneste scoring i Superligaen, da han bragte OB foran med 1-0 på et flot langskud udenfor feltet.

Kampen sluttede 2-2, og selvom det ikke blev til tre point, så er Kadrii stadigvæk glad for sin scoring, da det som angriber betyder meget at score mål.

– Det betyder selvfølgelig meget at score mål. Det er det, vi lever lidt af. Jeg er ærgerlig over resultatet deroppe, for jeg synes, vi spiller en god første halvleg, men falder lidt for meget tilbage i slutningen af anden halvleg.

Det var samtidig også et lidt særligt mål for Kadrii, da det var hans mål nummer 50 for OB. Det vil han mindes med glæde, når han en dag er færdig med at spille fodbold.

– Det vidste jeg faktisk ikke. Det gør det da nok et eller andet sted. Lige nu er der andre ting, jeg synes, der fylder lidt mere end det. Men på et eller andet tidspunkt, når man er færdig, betyder det da nok noget, når man tænker tilbage på det. Lige nu er der andre ting, der fylder lidt mere.

OB står med et enkelt point efter de første to kampe i Superligaen i denne sæson, og fredag står de overfor FC Midtjylland på hjemmebane. Her tror Kadrii på, at OB kan få noget med fra det opgør.

– Jeg synes, vi har haft et godt tag på FC Midtjylland, de sidste gange vi har mødt dem. Jeg tror, det bliver en lige kamp. Vi er på hjemmebane, vi skal forhåbentligt ind og styre spillet, og de vil også have deres perioder, så det handler om at stå i mod og få puttet nogen ind.

Er det en fordel for os, at de spillede 120 minutter tirsdag aften?

– Det ved jeg ikke, om det er. Måske en lille fordel. Men de er jo snart vant til at spille de to kampe om ugen, så det ved jeg ikke, om det bliver. Det må vi se. Det må tiden kunne vise.

2 Replies to “Kadrii: Betyder meget at score mål”

  1. totosite

    I was looking for another article by chance and found your article totosite I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *