Kasper Larsen: Vi skal spille med hjerte

For to uger siden spillede OB den sidste kamp i grundspillet i denne sæson, hvor det blev til et nederlag på 2-0 i Vejle.

Det var en meget skidt præstation, der blev leveret i det opgør, og det var slet ikke ufortjent, at Vejle tog de tre point.

I sidste weekend havde OB ikke muligheden for at revanchere det, da der var landskampspause, og Kasper Larsen ved ikke helt, om det har været godt eller skidt med den pause.

– Både og. Det er rart at gå på pause, når man har fået en sejr og en god fornemmelse, men det var bestemt ikke en god fornemmelse, vi gik på pause med. Det skulle selvfølgelig lige sluges, men til gengæld har vi haft meget tid til at arbejde med tingene. Det har vi selvfølgelig haft brug for.

Hvordan er stemningen på holdet lige for tiden?

– Vi er jo videre fra sidste kamp, men det er klart, det har været frustrerende, for vi er slet ikke tilfredse. Vi er kommet med et helt andet udtryk, end vi ønsker, og nu har vi arbejdet stenhårdt de sidste to uger på at forbedre det, for det var bare ikke godt nok.

Søndag eftermiddag gælder det så FC Nordsjælland hjemme på Odense Stadion, og Larsen mener, at holdet er godt rustet til den kamp.

– Jeg synes, vi står godt. Vi har stort set alle mand klar, så der er mange spillere til rådighed. Vi har trænet hårdt, og vi har trænet godt. Der er godt med knald på. Vi er kommet på græs, og det giver også noget. Jeg føler, vi er godt rustet.

Hvad regner du med, det bliver for en opgave mod FC Nordsjælland?

– Det bliver ikke en nem opgave. Nu er slutspillet begyndt, og det handler om at få skrabet en masse point sammen. Det er alle sammen nogle gode hold, der er svære at slå. Der er ikke nogen, der er nemme at slå, så vi skal arbejde stenhårdt og køre videre på det, vi gjorde godt spillemæssigt i de første par kampe.

– Vi skal minimere vores fejl, for så er jeg sikker på, at vi henter tre point.

I det kommende nedrykningsspil skal OB ud og spille ti kampe, og det er vigtigt at komme godt i gang, da der kun er fem point ned til Vejle under stregen.

– Der er ti kampe, så det bliver ikke afgjort på en eller to kampe, men det vil være et godt rygstød at få tre point, så vi kan komme godt i gang.

Er alvoren af de her kampe begyndt at sætte sig i folk?

– Det skal den være. Vi har trukket os selv ned i det her, så nu skal vi hive os op og vise, at vi ikke er tilfredse, og at vi har mere i os. Det skal vi ud og bevise. Vi skal kæmpe røven ud af bukserne og spille med hjerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *