Okosun: Kunne godt huske sejrssangen

Inden søndagens kamp mod FC Nordsjælland, havde OB ikke vundet i Superligaen, siden slutningen af november, hvor modstanderen også var FC Nordsjælland.

Her til eftermiddag satte OB så endelig tre point på kontoen igen, da de slog klubben fra Farum med 2-1 hjemme på Odense Stadion, og det var en meget vigtig sejr, fortæller Ayo Simon Okosun.

– Den var sindssygt vigtig. Meget, meget vigtig. Både for tabellen og hele mentaliteten på holdet. Vi trænger til at vinde nogle kampe, og det har man også kunne se på os. Nu fik vi en oplevelse af, at vi kunne vinde en kamp, så det var rigtig vigtigt.

I kunne godt huske sejrssangen i omklædningsrummet?

– Haha.. Vi kunne godt huske den. Det kneb en lille smule, for det er et stykke tid siden, men det var dejligt at få den genopfrisket igen.

Hvordan oplevede du ellers kampen derinde?

– Jeg oplever en første halvleg, hvor vi kommer godt ud, og er aggressive. De har svært ved at spille sig frem til chancer. Vi har de fleste chancer i første halvleg, synes jeg. Vi kommer også foran 1-0.

– I anden halvleg kommer vi okay ud, og kommer foran med 2-0, men så bliver vi meget passive, og kommer til at stå langt tilbage. Vi lukker et mål ind, og derfra kriger vi den hjem, og bakker hinanden op. Vi sørger for at forsvare målet, og så er sejren bare sindssygt vigtig.

– Vi bliver nødt til at bygge huset fra bunden af. Vi kan ikke starte med taget. Vi skal lægge fundamentet først, og fundamentet er en sejr. Den fik vi i dag. Ligegyldigt hvordan det ser ud, så er vi nødt til at starte med sejren, og så må vi lægge på bagefter.

– Det der med at gøre det den anden vej rundt, det bliver aldrig til en skid. Det er spild af tid, og det er åndssvagt.

Begge OB’s mål blev scoret af den unge Jakob Breum, og Okosun var imponeret af hans indsats, hvor især målet til 2-0 var et flot et af slagsen.

– Issam laver noget helt genialt nede på baglinien, og lægger den ind i feltet, hvor Breum tager et touch, og hugger den knastørt ind. Fremragende præstation fra Breum.

– Det er flot, den måde han går ind på. Vi kan mærke ham, og vi kan mærke, at han vil vinde. Han kommer frem til chancer, og han sparker den i mål. Man kan ikke se på ham i dag, at han er 18 år. Stor ros til ham.

Inden kampens start fik Okosun overrakt prisen for månedens spiller for anden gang i træk, og det betyder noget for ham med sådan en kåring.

– Det er dejligt at få noget anerkendelse, det kan man altid bruge. Jeg tager bare imod skulderklappet, og bruger det som motivation til at fortsætte med at arbejde hårdt og gøre mit bedste.

Du var nærmest dømt helt ude i januar. Hvordan har de seneste måneder været for dig, efter sæsonen er gået i gang igen?

– Jeg har bare kæmpet, som jeg har gjort, og så fik jeg chancen, dels fordi jeg har gjort det godt, og dels fordi der var mange skader. Det har været fedt at komme ind, og også fysisk være bedre med, end jeg havde regnet med, når jeg ikke har spillet i så lang tid. Det har været dejligt at komme ind og spille, få en masse kamptræning og bidrage til holdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *