KEP: Fortjente ikke mere

OB måtte her til eftermiddag endnu engang forlade banen med et nederlag, da de tabte 1-0 på hjemmebane mod FCK.

Hjemmeholdet havde ellers leveret en udmærket indsats, men det blev alligevel til et nederlag, så de nu står med et enkelt point efter fire kampe.

Dagens kamp havde drama fra første minut, da Jacob Barrett udgik efter et minut, efter et slemt sammenstød med FCK’s Robert Skov.

Anfører, Kenneth Emil Petersen, mener det havde en lille betydning for kampen, da OB godt kunne have brugt udskiftningen senere.

– Man kan sige, det kommer til at bide os i halen i slutningen, hvor vi måske godt kunne have brugt en udskiftning mere, men det er lidt ligegyldigt, det vigtigste er, at Barrett forhåbentlig har det godt. Han så meget medtaget ud.

Kenneth Emil mener, at OB fightede fint, men samtidig erkender han også, at de mødte et godt hold, som han tror, bliver danske mestre.

– Jeg synes, vi fightede godt, og jeg synes, vi gav FCK kamp til stregen. Jeg er ikke i tvivl om, at det var de kommende danske mestre, vi mødte i dag, jeg synes, de har kvalitet på alle 18 mand, både på banen og bænken. Jeg synes, vi gjorde, hvad vi kunne. Med lidt held havde vi fået et straffespark, og med lidt held havde vi også udlignet til sidst, men det var der desværre ikke i dag.

Efter pausen så det ud som om, at vi havde lidt problemer med at gå fysisk til FCK, og Kenneth Emil erkender også, at energien begyndte at halte lidt.

– Ja, de løfter måske også lige deres tempo  lidt, og vi bliver lidt flade. Vi går lidt tør for kræfter, og efter 70 minutter bliver vi rigtig flade, og der kunne vi da godt have brugt en ekstra udskiftning, men vi er presset hårdt i bund, det må vi også erkende, og så kan vi nok ikke sige noget til, at FCK får tre point.

Sten Grytebust blev kåret som Man of the Match på stadion, og han leverede også nogle rigtig flotte redninger. Anføreren ærgrer sig da også over, at målmanden ikke fik et clean sheet.

– Det er som altid dejligt at spille foran Grytebust. Når man engang imellem laver noget lort selv, er han som regel altid garant for at redde den, og det er også det, man har brug for, når man møder FCK, en rigtig god målmand. Desværre kunne vi ikke give et clean sheet i dag, så det er lidt ærgerligt.

Føler du, vi fortjente mere i dag?

– Nej, vi får som fortjent. Vi står med et point efter fire kampe, og om vi har fortjent mere og spillet os til mere, kan jeg ikke rigtig bruge til noget. Det har ikke været godt nok.

Kan vi tage noget med fra kampen?

– Ja, jeg synes, vi har fået sat en underligger for, hvordan vi skal præstere, lige meget om der er 9000 som i dag, eller de 3000 som oftest sidder derude. Det her skal give noget blod på tanden, noget mod og noget tro på mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *