Khemdee får travlt med landsholdet de næste par måneder

Den unge forsvarsspiller, Jonathan Khemdee, var i oktober sidste år med på det thailandske U23-landshold, hvor han spillede en masse, og fik en stor rolle på holdet.

I december blev han så udtaget til A-landsholdet, hvor han dog ikke rigtig nåede at være med, da han blev ramt af sygdom.

Her i foråret har han ikke spillet for OB’s Superligahold, men har fået nogle kampe for U19-holdet, og det har været nok til, at han igen er udtaget til landsholdet i Thailand, hvor han faktisk allerede tager afsted onsdag, fortæller han.

– Vi skal spille asiatiske mesterskaber. Det betyder rigtig meget for de thailandske fans, og jeg ser rigtig meget frem til at møde de spillere, som jeg har mødt førhen. Det bliver rigtig fedt at komme derned og spille igen.

Hvor lang tid strækker det sig over?

– Der er to puljer med fem hold i hver. Der går to hold videre fra hver pulje, og så er der semifinaler og finale. Hvis vi når i finalen, tager det 20-24 dage.

Det er A-landsholdet?

– Det kan man godt kalde det. Vi må have syv spillere, der er over 24 år, og resten er mellem 20 og 23 år.

Efter den kommende tur bliver der ikke meget tid til at hvile sig, for Khemdee skal nemlig afsted igen, og her kan han meget vel få selskab af en anden OB’er.

– Jeg er også blevet udtaget til AFC, Asien Cup, sammen med Nico (Mickelson) fra holdet. Det er U23. Det bliver også fedt. Jeg håber, vi begge to kan tage af sted og være sammen dernede, og støtte hinanden. Det kunne være fedt.

Hvornår er det?

– Det er i starten af juni, frem til ca. 20. juni. Så det er også en lang turnering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *