Kjerrumgaard er tilbage i OB: Jeg skal snakke lidt mere med klubben

OB’s Superligahold vendte tilbage efter juleferien i sidste uge, og nu har holdet været i gang med træningen igen i en uges tid.

Den store angriber, Luca Kjerrumgaard, er glad for at være tilbage på træningsbanen igen, og han synes, det har set godt ud de første dage.

– Jeg synes, det har været super fedt. Jeg har glædet mig til at komme tilbage og spille fodbold, og jeg glæder mig til en ny start igen. Det har været nogle intense dage med en masse god træning, og jeg synes, vi ligger på et godt niveau rent fysisk.

Kjerrumgaard har været lejet ud til Stabæk i Norge i efteråret, og det har været en god oplevelse for ham at prøve at spille deroppe.

– Jeg synes, det var meget lærerigt. Man får nogle nye oplevelser, og man tager nogle nye ting til sig. Det er en anderledes måde at spille fodbold på deroppe. Det er lidt mere ’end to end football’, på den måde sagt, at det er mere opstillingsfodbold deroppe.

– Det er også meget fedt at lære det og få prøvet noget lidt andet. Det var et frisk pust, og det var et godt sted at være. Det er det, jeg tager med derfra.

Du havde nok håbet på mere spilletid deroppe, men alligevel føler du, at du fik noget ud af det?

– Jeg synes, jeg lærte nogle ting. Hver gang man kommer til et nyt sted, er der nogle nye øjne på en, og de ser måske nogle andre ting, som andre ikke har set. Den nye træner deroppe, Bob, kom med nogle gode ting. Selvom jeg ikke spillede så meget, lærte jeg også noget af ham.

– Jeg havde helt klart håbet på at spille noget mere. Nogle gange tager man en chance, og nogle gange sker der nogle uheldige ting, der var trænerfyring, og en sportsdirektør, der går af osv. Sådan er fodbold jo engang imellem.

Nu er Kjerrumgaard så tilbage i Ådalen igen, men det er lidt for tidligt at sige, om han er kommet hjem for at blive. Der skal lige nogle flere snakke med klubben til.

– For mig er det vigtigste, at nu skal jeg være et sted, hvor der bliver troet på mig, og hvor der er bedst chance for mig. Nu skal vi lige ordentligt i gang, og så ser vi, hvad der skal ske. Jeg skal lige snakke lidt mere med klubben, og så finder vi ud af det.

– Jeg er klar på det hele, og jeg er klar på at være her. Hvis ikke de vil have mig, må jeg jo finde et andet sted. Men jeg håber da på, vi kan finde ud af noget. Man har jo altid noget for OB, når man også er vokset op her, så det vil da være dejligt at få en ny chance her.

Mens Kjerrumgaard var lejet ud til Stabæk, er der også kommet en ny cheftræner i OB. Søren Krogh har taget over, og angriberen er glad for den nye træner.

– Jeg synes, det er super fint. Mig og Søren kan fint sammen, og jeg synes, vi har en god kemi. Han ser nogle ting i mig, som jeg føler, jeg godt kan bidrage til her. Han kan godt lide offensiv fodbold, og det passer rigtig godt til mig. Nu har vi spillet en del med indlæg også, og det gør kun mine muligheder bedre.

– Jeg synes, det ser rigtig fint uf indtil videre, og jeg synes, det er fedt, at han er blevet træner her.

Nu har vi ikke været i gang forfærdeligt længe, men hvordan er din form? Du var ret godt løbende derude i dag..

– Jeg føler mig i super god form. Jeg fik lavet nogle gode tests, og til træningen har jeg fået løbet langt og lavet en masse sprinter. Jeg føler mig fit, og glæder mig bare til at komme i gang med nogle træningskampe nu, så jeg kan vise, at jeg er klar, og at jeg står skarpt. Det har jeg brugt tid på, så det håber jeg også, der er andre, der kan se.