Kløve er optimist inden sæsonstart

De sidste uger har der været gang i opstarten i Ådalen, hvor spillerne mødte ind efter sommerferie til både en ny træner og assistenttræner.

Den rutinerede midtbanespiller, Troels Kløve, er godt tilfreds med den opstart, holdet har været igennem, og han har også fået et godt indtryk af den nye svenske træner, Andreas Alm.

– Den har været god. Der er kommet en masse nye ideer. Det har været rigtig godt.

– En ny træner kommer altid med nye ideer og nye træningsøvelser. Så er Andreas også bare meget detaljeorienteret. Han har en masse ting, hvor han ved, hvordan tingene skal gøres. Der er en masse nye mekanismer, man lige skal falde ind i, men det har været godt, og der har været en rød tråd i alt det, vi har lavet. Så stor ros for det.

Har i kunne mærke, der er kommet en assistenttræner mere?

– Ja, det synes jeg. Vi har kunne lave meget positionsspecifik træning, hvor vi har været meget opdelt både defensivt og offensivt. Så det er selvfølgelig dejligt med nogle ekstra hænder på træningsbanen.

Den nye sæson i Superligaen starter den kommende weekend, og spørger man Kløve, så er det selvfølgelig noget, spillerne glæder sig til.

– Det er selvfølgelig altid det, vi glæder os til. Det er altid spændende at se, hvor man står, for én ting er træningskampene, noget helt andet er Superligakampene. Selvom det har set fint ud i træningskampene, så ved man aldrig rigtig, hvad Superligaen bringer. Det er en helt anden rytme, og et helt andet tempo, der bliver spillet i. Det bliver spændende at se, hvor vi står.

OB lægger ud med en kamp mod FC Midtjylland i Herning fredag aften, og det passer ham fint, at det er premieren i denne sæson.

– Det synes jeg, er super fint. I de sidste to sæsoner har vi haft FCK i den første kamp, og vi har budt dem op til dans. Jeg synes, det er fint at have et hold som FC Midtjylland i første kamp, for de kommer også, og ved ikke helt, hvor de står. De har fået ny træner ligesom om, så der kan godt komme svar på nogle spørgsmål i sådan en kamp. Jeg synes, det er fint at starte med sådan en kamp i Herning.

Der er kun en enkelt træning tilbage inden kampen mod FC Midtjylland, og Kløve mener, at holdet er klar til kampen.

– Ja, det synes jeg, vi er. Der har været god konkurrence om pladserne, vi er rigtig mange på flere positioner. Der er nogle, der har leveret rigtig godt her i træningskampene, og jeg synes, vi som hold ser godt ud.

– Men igen lad os nu se, hvordan det ser ud efter første Superligakamp, for én ting er træningskampe, noget helt andet er Superligakampe. Vi er optimistiske, jeg synes, det har været rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *