Kløve: Vi var ikke dygtige nok i dag

Søndag eftermiddag spillede OB på hjemmebane mod SønderjyskE, og her blev det til et enkelt point, da kampen sluttede 1-1, og det var OB’s kamp nummer 11 i træk uden nederlag.

Det startede ellers skidt for hjemmeholdet, da SønderjyskE kom foran allerede efter tre minutter, og udligningen faldt først i anden halvleg, da Emmanuel Sabbi scorede på straffespark.

Troels Kløve var med fra start i opgøret, og han erkendte, at OB ikke var dygtige nok her til eftermiddag, og derfor blev det ikke til tre point.

– Det var en kamp, hvor vi havde bolden rigtig meget. SønderjyskE lå, og lurede lidt på nogle omstillinger, så for os handlede det om at åbne dem op. Det havde vi lidt svært ved i en periode i første halvleg, og de fik også nogle dumme omstillinger.

– Det er et ærgerligt mål, de får, og det bliver svært for os at kæmpe os tilbage. Vi brænder også et straffe, og så scorer vi i anden halvleg, hvor vi også for lagt et pres. Der lå mere i det for os, men vi var ikke dygtige nok i dag. Der var nogle afgørende ting, der gør, at vi ikke får de tre point i dag.

Hvad gør det ved holdet, at vi kommer så hurtigt bagud?

– Jeg synes egentlig ikke, at det som sådan gjorde noget ved holdet. Jeg synes stadig, vi leverede godt mellem felterne, som vi havde aftalt, og fulgte oplægget, som vi skulle.

– Det er selvfølgelig en kold spand vand i hovedet, at vi skal komme tilbage fra 0-1, og vi ved, at SønderjyskE gerne vil stå lidt dybt på banen. Vi skal op og jagte to mål, men vi har også vist tidligere på sæsonen, at det ikke sætter sig i holdet, at vi kommer bagud. Vi har arbejdet godt, men i dag var vi ikke dygtige nok til at få alle tre point, det har vi ellers været tidligere på foråret.

Det virker som om, at vi mangler noget tempo i spillet..

– Ja, selvfølgelig handler det om, at vi kan sætte SønderjyskE under pres i alle 90 minutter, og det var vi ikke dygtige nok til.

Vi kan ikke længere selv afgøre, om vi skal slutte som nummer syv i Superligaen. Kan vi blive ved med at bede om hjælp udefra?

– Det er klart, at vi har selv haft muligheden for at afgøre det, men de to uafgjorte vi har spillet mod Viborg og SønderjyskE, har gjort, at vi ikke længere selv kan afgøre det, og vi er selvfølgelig skuffede over, at vi skal bruge hjælp fra de andre hold.

– Vi er meget klogere i aften, når Viborg har spillet, men vi skal bruge hjælp fra de andre hold. Det er ude af vores egne hænder, men vi håber, det går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *