Thomasen spiller sidste kamp på Odense Stadion: Det bliver specielt

OB måtte skuffende nøjes med 1-1 hjemme mod Viborg i torsdags, men det var alligevel fortsættelsen på en imponerende stime, hvor de nu ikke har tabt i deres seneste ti kampe.

I de resultater er der otte kampe i kvalifikationsspillet og to pokalsemifinaler, og på det seneste har holdet været inde i en periode med et tæt kampprogram.

Søndag eftermiddag spiller OB igen, denne gang på hjemmebane mod SønderjyskE, og holdets anfører, Jens Jakob Thomasen, har været godt tilfreds med at spille mange kampe på kort tid.

– Det har været fedt nok. Det ændrer lidt på ens rytme uge til uge, og træningsmængden ændrer sig jo også lidt. Det er meget cool bare at være i kampmode, og når man spillet kampene så tæt, så er der ikke så meget træning imellem. Det bliver meget direkte forberedelse til kampene.

– Det har været fint og sjovt. Det kan også noget. Man kan også mærke, at ens krop vænner sig til det hurtigt, så det har været fint. Det er meget naturligt, at man tilpasser sig. Vi træner også hver dag for, at vores kroppe kan lave sådan en omstilling. Det har været hårdt men også sjovt.

Søndagens modstander fra SønderjyskE er allerede rykket ud af Superligaen, så det er lidt svært at vide, hvad de kommer med.

– Det ved vi jo i princippet ikke. Det er svært at sige, hvad de kommer med, men jeg er næsten ikke i tvivl om, at det kommer med alt, hvad de har. De kommer med nogle tekniske typer, og der er noget pasningssikkerhed over det.

– Det er to hold, der gerne vil spille, og det er også det, banerne nu lægger op til, at man kan. Det bliver en kamp ligesom mange af de andre mod dem.

Er skuffelsen over det uafgjorte resultat mod Viborg ude af kroppen?

– Skuffelsen er der jo. Men en af fordelene ved det her kampprogram er jo også, at du er tvunget til bare at komme videre. Der er ikke ret meget tid til at hænge i resultater. Det er bare at komme videre.

– Selvfølgelig var vi skuffede. Det havde hjulpet os rigtig meget i kampen om 7. pladsen, hvis vi havde det i vores hænder nu. Nu er vi nødt til at gøre vores arbejde, og så skal vi hjælpes lidt på vej også.

Tror du, vi når at tage 7. pladsen?

– Vi vil gøre vores bedste for at gøre vores arbejde. Hvis vi går ud, og får de bedst mulige resultater i de sidste to kampe, så fortsætter vi vores flow og vores stime af kampe uden at tabe. Det vil betyde, at vi måske er heldige at tage 7. pladsen.

– Udover det har det også den sideeffekt, at vi bliver ved med at bygge på op mod pokalfinalen. Vi gør alt, hvad vi kan for at skabe det bedste resultat, og sådan vil det altid være. Den næste kamp er den vigtigste.

Det er allerede meldt ud, at Thomasen ikke forlænger sin kontrakt med OB, der udløber efter denne sæson.
Kampen søndag eftermiddag bliver derfor hans sidste på Odense Stadion i denne omgang, og det bliver da specielt for midtbanespilleren.

– Det bliver specielt, vil jeg tro. Oppe i hovedet har man kunne forberede sig på mange ting, bl.a. det mentale i det, men det er altid noget andet, når det kommer til stykket.

– Det er ikke sikkert, jeg kan spå, hvordan det bliver. Det bliver sikkert emotionelt og særligt. Men der er stadig så meget mere for os at spille, så det bliver et farvel til Odense Stadion, og det er en markering, der er særlig, men det rigtige farvel kommer først senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *