Kløve: Vil gerne være matchvinder igen

I søndags hentede OB den første sejr i mesterskabsspillet, da de hjemme på Odense Stadion vandt med 3-1 over FC Midtjylland.

Sejren betyder samtidig, at OB for alvor er inde i kampen om bronzemedaljerne igen, og Troels Kløve mener da også, at det var en rigtig vigtig sejr for fynboerne.

– Den var vigtig. Både for tabellen men også for truppen. Vi havde brug for en sejr. Det er et godt rygstød, og forhåbentlig kan vi sætte endnu en stime af sejre sammen, som vi gjorde tidligere på foråret. Det var en vigtig sejr.

Kampen mod FC Midtjylland blev en rigtig fysisk affære, hvor OB ikke var bange for at slås med gæsterne. Kløve håber på, at man kommer til at se endnu mere af den slags.

– Det blev en fysisk kamp mod Midtjylland, og kan vi tage det samme fysiske spil med til kampen mod Esbjerg, så er vi nået langt. Spil på kuglen og sådan noget, det ved vi, at vi kan. Hvis vi kan få energi og power og fysik i vores dueller, så ved vi, at vi er nået rigtig langt. Det er lidt vores fokus.

– Fokus op til kampen mod Midtjylland var power og energi. Det kan man nå langt på i Superligaen. Hvis man både kan spille med bolden, og samtidig mestre det fysiske aspekt, så kan man nå endnu længere. Fokus skal være på begge dele, og selvfølgelig skal vi kunne slå over og spille lidt mere fysisk og primitivt, hvis det andet ikke fungerer.

I kampen mod FC Midtjylland spillede Bashkim Kadrii alene på toppen, og det fungerede ret godt, hvis man spørger Kløve.

– I søndags fungerede det rigtig godt, at mig og Casper kan lægge os lidt højere som midtbanespillere, og egentlig i nogle situationer spille som angriber. Det passer os begge to rigtig godt.

Fredag aften er det Esbjerg, der kommer på besøg på Odense Stadion, og med en sejr her også vil OB lægge sig op på tredjepladsen i Superligaen. Det bliver dog ikke nemt.

– Nu er det jo femte gang, vi spiller mod dem i denne sæson, og jeg synes, allesammen har været tætte. Det bliver tæt, og det er et super solidt mandskab, vi skal møde. Det er ikke mange kampe, de taber stort. Det er tæt, hver gang man møder Esbjerg. Det er jeg sikker på, det også bliver på fredag.

Sidst vi spillede hjemme mod Esbjerg, var i pokalkvartfinalen, og her blev Kløve matchvinder i straffesparkskonkurrencen. Det vil han gerne være igen.

– Matchvinder vil jeg rigtig gerne være. Jeg er nok ikke helt fremme i køen til at sparke straffespark. Selvfølgelig vil man gerne være matchvinder, især som offensivspiller. Vi fik heldigvis scoret tre mål mod FC Midtjylland, og fik gang i nogle målscorere igen. Jeg håber, det fortsætter på fredag mod Esbjerg.

Du vil måske også kunne lide...