Kløve: Vil være fedt at få OB på Europakortet igen

Selvom OB sluttede udenfor det fine selskab i top seks, er muligheden for at kvalificere sig til europæisk fodbold der stadig.

Det er den, fordi OB sluttede som nummer syv, og de skal derfor ud i en kamp mod AGF på Århus Stadion onsdag aften, og her booker vinderen billet til europæisk fodbold i den kommende sæson.

Troels Kløve glæder sig til, at OB skal ud og spille den her kamp, og han mener, at vi er godt rustet til den opgave, der venter.

– Det bliver først og fremmest en stor kamp med en masse opmærksomhed og en masse tilskuere på lægterne. Det bliver en svær kamp. Vi skal møde et hold, der har været flyvende i 2020. Det bliver helt sikkert en svær kamp, men vi har en god chance.

– Jeg synes, vi står ganske udmærket rustet. Vi har fået nogle folk tilbage, og der er ved at være lidt kamp om pladserne igen. Det ser positivt ud, og vi har også noget at skyde med ude fra bænken. Vi er godt rustet.

På det seneste har Kløve været trukket lidt længere tilbage på banen i nogle lidt mere defensive roller, og det har han det helt fint med.

– Som udgangspunkt har jeg det fint nok med det, for det har været i holdets tjeneste. Vi som hold har haft brug for, at der var nogle spillere, der skulle løse nogle opgaver lidt længere tilbage på banen, og der har jeg været en af dem, der kunne løse det.

– Jeg har det fint med det, men det er klart, at jeg har været kantspiller og 8’er i hele min karriere, og det er her, jeg har mine spidskompetancer. Men når der er brug for mig på en 6’er eller på en back, så mener jeg også godt, at jeg kan løse det.

Hvad vil det betyde for OB at komme ud og spille i Europa igen?

– Jeg tænker, det vil være fedt at få OB på Europakortet igen, for der har OB ikke været i nogle år. Det vil selvfølgelig være fedt for fansene og for klubben at komme ud og vise striberne i Europa, så det er en hel unik mulighed, vi har onsdag aften.

Vil det være lidt ekstra sjovt at tage over og tage Europa-pladsen fra AGF, nu når de har vundet bronze?

– Selvfølgelig vil det være et antiklimaks for AGF at gå glip af Europa-pladsen, når de har haft sådan en fantastisk sæson. Samtidig for os vil det være et plaster på såret, i og med vi glippede top seks, så vil det være en rigtig fin lille præmie at få den her plads. Der er ingen tvivl om, at det vil være en skuffelse for AGF at tabe, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *