Krogh regner med mere transferaktivitet, og overvejer anførersituationen

Da OB startede træningen tidligere i januar, var både Max Fenger, Luca Kjerrumgaard og Agon Mucolli tilbage i Ådalen, efter deres lejeaftaler i Sverige og Norge var udløbet.

Der er også spillere, der har forladt OB her i januars transfervindue, hvor både Alen Mustafic, Tyler Burey og Sauli Väisänen er blevet lejet ud, mens Buya Turay er taget ud på et klubbesøg i forbindelse med et potentielt klubskifte.

Da Søren Krogh blev præsenteret som permanent ny cheftræner i OB, blev der også lagt vægt på, at han ville have mere indflydelse på transfers, end hans forgænger, Andreas Alm, havde haft, og cheftræneren regner da også med, at der kommer som minimum én ny spiller ind, mens flere stadig kan forlade OB i januar.

– Man kan godt regne med, at der kommer én mere ind i det her vindue. Så ryger der nok et par stykker mere. Jeg synes stadigvæk, vi er for mange.

– Det er klart, at den ene spiller der kommer ind, skal forventes at have en ret høj kvalitet i forhold til at gå direkte ind og hjælpe os. Der bliver ikke rekrutteret så bredt, det er ikke mange, men den ene, eller to måske, skal være med absolut stor kvalitet.

Noget andet Krogh skal tænke over den kommende tid, det er anførersituationen på holdet. Andreas Alm gjorde Bjørn Paulsen til anfører forud for denne sæson, men i den sidste tid under den svenske træner var Paulsen ikke fast mand på holdet.

Det var han heller ikke i de sidste kampe, hvor Søren Krogh stod i spidsen for holdet i efteråret, ligesom han heller ikke var med fra start mod B93, som cheftræneren selv meldte ud, var det tætteste, han kom på en potentiel bedste startopstilling.

Derfor gør cheftræneren sig nu også overvejelser om, hvad han skal stille op med det anførerbind, fordi det er vigtigt for ham, at anføreren spiller hver kamp.

– Anføreren skal spille hele tiden. Det er der slet ikke nogen tvivl om overhovedet. Truppen har fået at vide, at nu bruger jeg lige tiden her indtil træningslejren i Spanien, og om det så er midt i træningslejren eller sidst på træningslejren, det skal jeg gøre op med mig selv.

– Jeg skal gøre mig et indtryk over, hvordan jeg gerne vil have sat det her sammen i forhold til både en anfører og en anførergruppe også. Så det er i mine overvejelser og mine tanker, så jeg skal selvfølgelig snakke med de her drenge, der er involveret lige nu, hvis der skal ske nogle ændringer, men jeg er ikke afklaret med, hvad der skal ske endnu.

Som jeg hører dig sige det, så hvis du ikke mener, Bjørn Paulsen er god nok til at være i startopstillingen, så skal han heller ikke være anfører?

– Det er alt for tidligt. Bjørn kan gå ned og smadre det hele. Han kan smadre det hele i Elfsborg, og så er han en del af startopstillingen igen. Jeg har brug for lige lidt mere tid til at finde ud af, hvad det lige præcis er, jeg gerne vil.

– Jeg er ikke låst på startopstillingen fra B93, og jeg kan godt løfte sløret for, at Bjørn var en af de spillere, jeg var meget i tvivl om, skulle starte inde eller ude. Så den er stadigvæk åben, og det kommer til at lægge 100% fast i løbet af træningslejren i Spanien.

Men som jeg kender dig, så er anførerbindet meget vigtigt for dig?

– Ja, det er det. Det er ikke noget, man laver sjov med, eller satser med. Det skal bæres med en vis tyngde, så det er klart, at vi skal have en, der spiller hver gang.

Læs også: Søren Krogh vil accelere i Sverige og Spanien