Marco Lund: Ikke hørt det store om kontraktforlængelse

Der er gang i opstarten frem mod den kommende sæson i Superligaen, der starter i næste weekend, og hos OB er man også godt i gang med forberedelserne.

Marco Lund var en af de bedste på holdet efter coronapausen, og han er også rigtig godt tilfreds med, hvordan opstarten har formet sig indtil videre.

– Den har været god. Den har været fysisk krævende, men det skal en opstart også være. Jeg føler også, folk er blevet lidt skarpere på belastningen, så vi ikke render ind i en masse skader, som vi døjede rigtig meget med i foråret og store dele af efteråret. Forhåbentligt kan vi være endnu bedre rustet hele vejen rundt, når vi begynder den 13.

– For mig personligt har det også været super fint. Jeg har ikke haft nogle fysiske skavanker, og jeg føler mig i rigtig god form. Det har været en god opstart indtil videre.

Der er indtil videre spillet to træningskampe, mod Horsens og Brøndby, og selvom man har tabt dem begge, så mener Lund, at der er kommet noget godt ud af dem.

– Det har været nogle gode kampe for os. Vi har haft nogle fokuspunkter, som der selvfølgelig har været noget øget fokus på. Vi lykkedes mindre godt i den første, men jeg synes egentlig, vi lykkedes ret godt med vores presspil i kampen mod Brøndby.

– Der er nogle ting, der skal prøves af i træningskampene, og sådan vil det altid være. Mange af os spillede 70 minutter mod Brøndby, så det er fint, og det går den rigtige vej.

Det foretrukne system under Jakob Michelsen har været 3-5-2, men her i opstarten har det mere set ud som om, at det er 4-3-3, der bliver arbejdet på.

– Det er jo Jakobs valg. Jeg synes, det er en styrke, at vi har flere strenge at spille på. Vi ved, hvordan vi skal spille en 3-5-2, og vi har egentlig også en del gange spillet 4-4-2, og nu prøver vi så en 4-3-3. Jeg synes, det er en kvalitet, at vi også er rigtig stærke i 3-5-2, som vi har vist mange gange.

OB skal spille træningskamp igen allerede fredag, hvor man spiller mod AaB i Aalborg, og Lund har det helt fint med, at kampene lægger så tæt lige nu.

– Jeg er helt tryg ved, at trænergruppen doserer de spillere, der skal doseres. Dem der kan holde til at spille kampe tæt på hinanden nu, de skal selvfølgelig bare gøre det. Det er kampene vi lærer mest af, så det passer mig fint.

Marco Lund har taget hul på det sidste år af sin kontrakt i OB, og det at han har udløb til sommer, er også noget, han tænker over.

– Ja, selvfølgelig gør jeg det. Der er lige nu ikke nogen afklaring på, hvad der skal ske. Jeg stresser heller ikke omkring det, jeg går ud, og træner for at blive bedre hver eneste dag, og så må vi se, hvad det bliver til.

Har der været dialog om en forlængelse?

– Overfladisk. Men ikke det store, nej.

13 Replies to “Marco Lund: Ikke hørt det store om kontraktforlængelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *