Marco Lund: Ingen snak om ny kontrakt

OB spillede den sidste Superligakamp i 2020 så sent som den 20. december mod FCK i Parken, og efterfølgende kunne spillerne gå på en velfortjent juleferie.

Nu er det en uge siden, de vendte tilbage til Ådalen for at komme i gang med opstarten frem til forårets kampe, og Marco Lund har været glad for at komme i gang igen.

– Det er dejligt. Det var også dejligt med ferie, men man går altid lige de sidste dage, og tripper for at komme i gang igen, så det er dejligt at være i gang.

Juleferien har ikke været så lang, som den plejer, og det kommer opstarten frem mod den første kamp heller ikke til at være.

– Det har den betydning, at vi har lidt mere travlt med at nå dertil, hvor vi skal være, inden vi spiller den første kamp, men det er jeg ikke i tvivl om, at vi nok skal nå. Vi er i en god fysisk forfatning, og jeg synes allerede, niveauet er ret højt. Vi er i hvert fald ’on time’ i forhold til timingen.

Et par dage inden de mødte ind til træning igen, fik spillerne nyheden om, at Jakob Michelsen stopper som træner for klubben efter denne sæson, og den er der blevet lukket ned for nu.

– Jakob satte selv nogle ord på det, og så er den ligesom lukket ned. Vi har et arbejde, der skal udføres, og det har Jakob også, så det har vi i sinde at gøre færdigt, så godt vi kan. Meget mere er der ikke at sige om det. Det er en del af fodbold, og vi er andre, der står i lignende situationer til tider som spiller, så det er en del af det, og det må man bare løse på bedst mulig måde.

Marco Lund står selv med kontraktudløb efter denne sæson, og han er lidt splittet, når han bliver spurgt, om det kan spille ind på hans egne overvejelser om fremtiden, at han ikke ved, hvem der er træner for OB til sommer.

– Det er et virkelig godt spørgsmål. Både ja og nej. Det kan selvfølgelig godt have en betydning, men samtidig skal man også tro så meget på sig selv og det projekt, man er en del af, og en fodboldklub er meget mere end bare en træner. Så både ja og nej.

Hvordan ser det ud med din kontraktsituation i klubben?

– Min situation med klubben er status quo. Der er ikke snak om nogen forlængelse. Der er ikke så meget at sige til det nu.

Da der lige nu er mindre end et halvt år tilbage af hans kontrakt, kan Lund allerede nu forhandle frit med andre klubber om et skifte til sommer, og der er nogle ting, der rører på sig.

– Det kan jeg ikke sidde her og sige noget om. Men som jeg også har gjort klart overfor klubben, så ja, der er noget aktivitet, og det er de også godt klar over. Mere kan jeg ikke sige lige nu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *