Marco Lund- Ubegribeligt at målet ikke tæller

Fredag aften spillede OB på hjemmebane mod SønderjyskE, og fynboerne forlod banen for tredje gang i træk uden sejr, da opgøret sluttede 0-0.

Marco Lund var igen med fra start, og forsvarsspilleren oplevede, at OB var dominerende i det mester af kampen.

– Det var en jævnbyrdig kamp i de første 20-25 minutter, og efterfølgende sætter vi os mere og mere på kampen. Fra minut 25 og til kampen var færdig, synes jeg, vi styrer begivenhederne, og spiller en rigtig fornuftig kamp. Vi skal ret beset også have tre point med.

Det var en kamp uden de helt store chancer, men der var alligevel en masse dramatiske højdepunkter. Allerede efter to minutter kom det første, da SønderjyskE’s hollandske angriber, Mart Lieder, satte en slem tackling ind på Janus Drachmann.

Marco Lund stod meget tæt på, da det skete, og han er absolut heller ikke i tvivl om, at Lieder slap for billigt med det gule kort.

– Jeg står lige bagved. Det er jo bare vanvittigt, at den ikke bliver takseret til mere end et gult kort. Men ja, sådan er gamet jo.

SønderjyskE’s Johan Absalonsen blev udvist i anden halvleg, så OB var en mand i overtal i en halv time. Det fik hjemmeholdet dog ikke udnyttet.

– Det er spil til ét mål. De forsvarer sig godt, og vi kunne måske også godt have været klogere omkring, hvordan vi skulle have spillet chancen større, men det er svært mand, der står, og dækker et felt.

– Så kan man smide en ind, der kan udfordre i luftspillet, men der har de også bare nogle store gutter. Det er svært, men jeg synes egentlig, vi får skabt det, vi skal på de 20 minutter. Vi er ikke gode nok til at få den prikket det sidste stykke ind, og så er vi også lidt uheldige.

Da stadionuret rundede de 96 minutter, lykkedes det dog OB at få bolden i kassen. Linjedommeren underkendte dog scoringen, da han vinkede for offside, hvilket viste sig at være helt forkert, og Marco Lund er nærmest chokeret over, hvordan det kunne lade sig gøre.

– Jeg tror, jeg oplever det ligesom alle andre. Jeg tror ikke, jeg behøver at kommentere mere på den, andet end at der er to mand, der ophæver den offside, og hvordan man ikke kan se den, det begriber jeg ikke. Det er nu engang sådan, det er, og det har vi oplevet flere gange i denne sæson.

Der har været flere kendelser her i starten af sæsonen, der bestemt ikke har gået fynboernes vej. Udover det underkendte mål mod SønderjyskE, så scorede Oliver Lund i Farum mod FC Nordsjælland et mål, der ikke blev anerkendt, og i kampen mod Hobro slap Sabbi for et rødt kort efter en grov tackling på Moses Opondo.

I første spillerunde fik Dame N’Doye også lov til at score et mål efter en klar offside i nederlaget til FCK, og Marco Lund mener da også, at OB har været uheldige med nogle kendelser i denne sæson.

– Ja, det synes jeg. Jeg gider ikke at stå her og lyde som om, at jeg græder snot, men vi kan jo bare se, at der var en i Nordsjælland, og der var en i dag. Den i Nordsjælland kunne have ændret kampen fuldstændig, og den i dag havde givet os tre point.

– På den front er det sindssygt ærgerligt. Som vi også snakkede om i omklædningsrummet, så er en ting at spille en dårlig kamp og ikke få tre point, men noget andet er den her måde, når man ikke selv er herre over det. Det er det værste. Det andet kan man selv gøre noget ved.

Da kampen mod SønderjyskE blev fløjtet af fredag aften, fejrede gæsterne det nærmest som om, det var Champions League-finalen, de havde vundet, og det kan Marco Lund sådan set godt forstå.

– Det siger jo alt. Jeg tror, jeg havde gjort det samme, hvis jeg havde været i SønderjyskE’s sko. De var godt tilfredse med at få et point med hjem, og det kan jeg da godt forstå.

18 Replies to “Marco Lund- Ubegribeligt at målet ikke tæller”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *