Markus Jensen føler sig tættere på startopstillingen

Søndag aften hentede OB tre vigtige point på udebane mod Randers, som var den første sejr under Søren Krogh som cheftræner, og de tre point betyder også, at man nu er sikker på at gå på vinterpause over nedrykningsstregen.

Den unge Markus Jensen blev sendt på banen med et kvarter tilbage af opgøret, da OB var foran med 1-0, og her skulle der arbejdes hårdt, fortæller han dagen derpå.

– Det er selvfølgelig en kamp, hvor vi har et resultat, vi skal køre hjem. En kamp hvor man skal ind og arbejde hårdt, specielt defensivt. Men man skal også være med fremad på nogle omstillinger.

Du er lidt mere offensiv i dit spil, så hvordan er det at komme ind i sådan en kamp, hvor der er mere fokus på det defensive?

– Det er rigtigt, det er selvfølgelig ikke en kamp, der ligger helt til mig, men det er noget, jeg har arbejdet med, og skal arbejde med, så det er god læring at komme ind i sådan en kamp, hvor der skal arbejdes stenhårdt.

Markus Jensen var indblandet i en situation, der endte med at koste Randers et rødt kort, men sådan så han den egentlig ikke selv, da han var i situationen.

– Jeg opfatter jo, at der kommer en lidt kort aflevering tilbage, og får prikket den forbi Høegh, tror jeg, det er, og når den, inden Dammers kommer på den. Så kommer hans knæ ind mod min fod, og jeg tænker egentlig slet ikke over, at det kan blive et rødt kort, men det er selvfølgelig dejligt, at det gjorde.

I den forrige kamp hjemme mod Hvidovre blev Jensen også sendt på banen, ligesom han gjorde oppe i Randers, og han føler selv, han har fået vist sig godt frem i de to kampe.

– Jeg synes, jeg er kommet ind med noget god energi, og har prøvet at tage noget initiativ på bolden, hvilket har været det vigtigste for mig. Det har været nogle lidt svære kampe at komme ind i, da vi kommer bagud med 2-0, lige inden jeg kommer ind mod Hvidovre, men jeg synes, jeg er kommet ind med noget energi og initiativ.

Føler du dig tættere på startopstillingen nu?

– Jeg føler helt klart, at det går den rigtige vej. Det er selvfølgelig svært at sige, hvor tæt på man er, men jeg synes, præstationerne har været positive på det seneste, så jeg føler, det kommer tættere på.

Har trænerskiftet gjort noget for dig personligt?

– Både og vil jeg sige. Nu var det selvfølgelig lidt svært til sidst med Andreas, som forståeligt nok valgte at gå med dem, der var lidt mere erfarne, når man er i en svær periode. Det har givet lidt mere frihed, at Søren står for det nu, så det kan man godt sige.

Så du føler, der bliver kigget mere din vej?

– Ja, det vil jeg sige. Ikke kun min vej, jeg vil også sige, at dem der ikke har spillet så meget, de får lidt mere spilletid nu, i og med at det ikke er så presset. Så kan man godt eksperimentere lidt mere, og det synes jeg også, vi har set.