Martin Hansen vil banke selvtillid og power ind i holdet

I sidste runde spillede OB på hjemmebane mod Silkeborg mandag aften, og det blev en dårlig oplevelse for hjemmeholdet, der tabte med hele 3-0.

Det betyder nu, at OB kun har hentet to point i de første fem hjemmekampe i sæsonen, og der har da heller ikke været ret god stemning efter kampen mod Silkeborg, fortæller Martin Hansen.

– Det giver sig selv. Vi præsenterer os selv på den måde på hjemmebane, så der er ikke ret meget positiv stemning i øjeblikket.

Hvor meget fylder det, at vi ikke har vundet på hjemmebane i sæsonen endnu?

– Det giver også sig selv. Vi har spillet fem hjemmekampe, og vi har ikke vundet endnu. Det burde være der, hvor man har sin base. Hvor man er fortrøstningsfuld, og hvor man går fra banen med minimum ét point, men gerne tre, og det formår vi ikke.

På søndag skal OB til Herning for at spille mod FC Midtjylland, og den rutinerede målmand er da også godt klar over, hvad der skal til for, at OB kommer op på hesten igen.

– Vi skal have en sejr. Gerne to. Vi må starte med at prøve at være solide, når vi møder FC Midtjylland. Jeg synes, det skal starte med, at vi skal prøve at holde buret rent for en gangs skyld og så tage den derfra.

Hvad har været vores fokus på træningsbanen i den her uge?

– Det er jo det der med stadig at bringe den der energi. Jeg synes i hvert fald, at jeg prøver at skubbe det i den rigtige retning med hele tiden at være højlydt og prøve at banke noget selvtillid og power ind i drengene stadig, og det kommer jeg til at fortsætte med.

– Det handler om at minimere vores fejl, og mindsettet skal måske være lidt mere defensivt, hvor vi spiller lidt mere primitivt i stedet for at spille os selv i offside hele tiden.