Bashkim: Piftekoncert var fuldt fortjent

Her til aften spillede OB på hjemmebane mod Silkeborg, og det blev en dårlig aften på Odense Stadion, da det blev til en sejr på 3-0 til gæsterne.

Nederlaget var fuldt fortjent, og efter kampen fangede vi Bashkim Kadrii, der kunne berette om dårlig stemning i omklædningsrummet.

– Det siger sig selv. Den er selvfølgelig ikke god, selvfølgelig er den ikke det.

Hvordan oplever du kampen derude?

– Kort sagt så var de bedre end os. Vi var simpelthen ikke gode nok i dag. Det var en forfærdelig dårlig kamp. Vi taber 3-0 på hjemmebane, det siger sig selv, at det er pinligt.

Hvad der det, de er gode til, siden de er bedre end os?

– Lidt det hele. Vi får en okay start, men så scorer de, og så har vi noget lige ved og næsten, men vi har ikke en rigtig chance, og vi kommer ikke rigtig frem til noget. De var bedre end os, og det var tydeligt.

Efter det grimme nederlag var der piftekoncert fra tilskuerne på stadion, og Kadrii mener, det var fuldt fortjent, at spillerne blev sendt fra banen med sådan en.

– Ja ja, det er der ikke nogen tvivl om. Vi har ikke vundet på hjemmebane, og vi ligger, hvor vi ligger, så det er fuldt fortjent. Ingen tvivl om det.

Kampen mod Silkeborg var den femte hjemmekamp for OB i denne sæson, og man har ikke vundet nogle af dem, selvom de fleste har været mod hold, der skal slås på hjemmebane, hvis man skal i top seks.

– Ja ja, det siger sig selv, men lige nu skal vi ikke snakke om top seks. Vi skal først lige have fundet ud af, hvordan vi vinder på hjemmebane, før vi snakker om noget.