Michelsen: Har fået et par hemmeligheder af Drachmann

I sidste weekend gik det godt for OB, da de udbyggede deres gode stime i Superligaen til fire sejre i træk, da de vandt 2-0 på hjemmebane mod Vendsyssel.

Fredag aften gælder det de danske mestre fra FC Midtjylland på udebane, og OB’s træner, Jakob Michelsen, regner med, at det bliver en svær kamp.

– Det bliver vel ikke sværere i Danmark, udover hvis man skal i Parken, end mod de danske mestre på udebane. Det bliver en svær, men også en sjov, kamp. Der er ingen tvivl om, at vi skal levere en rigtig god indsats for at få noget med fra MCH Arena, men gør vi det, så har vi også så meget kvalitet, at vi kan få noget med derfra.

– Vi kommer til at gribe kampen an, som vi plejer. Vi har kigget på modstanderen, og vi har forberedt os præcis på samme måde, som vi plejer. Der er altid nogle ting, man skal være opmærksom på ved modstanderen, og især når man møder topholdene, så er der flere ting, man skal være opmærksom på. Samtidig håber vi også, at vi kan få nogle af vores styrker sat i scene, og vi har også fundet et par ting ved FC Midtjylland, som vi håber, vi kan udnytte.

Hvis man kigger på tabellen, kan man se, at de ligger nummer to, og vi ligger nummer tre, men alligevel mener Michelsen ikke, man kan kalde det for et topopgør.

– Det vil jeg gerne fralægge mig at kalde det, for der er kun ét topopgør, som tabellen er lige nu, og det er, når FCK møder Midtjylland. Jeg vil kalde det et tophold mod et midterhold, eller subtophold, for det er jo det, vi er, når den er så lige. Som jeg har sagt mange gange, så kommer FCK, FC Midtjylland og Brøndby i slutspillet, og er også bedre end os andre. Jeg tror ikke på, at Vejle, Vendsyssel og Hobro kommer med, og så er der jo otte klubber tilbage, der skal kæmpe om de sidste tre pladser. Vi er en del af en stor midte/subtop, hvor der er otte hold, der kæmper om de sidste tre pladser. Det er det, jeg vil kalde det.

– Ellers er det jo en kamp, som alle andre, og mig bekendt så de point man får mod FC Midtjylland på udebane, de giver lige så meget som dem, man får mod Vendsyssel på hjemmebane f.eks. Derfor håber vi meget på, at vi kan tage fra MCH Arena i morgen aften med 3 kolde i kassen.
Hvilket kampbillede forventer du dig af kampen derovre?

– Jeg forventer mig en intens affære mellem to hold, der gerne vil frem over stepperne. Omvendt er det også vigtigt, at vi er godt organiserede i forhold til at stå i mod det tryk, vi alt andet lige kommer under, med Midtjyllands mange powerspillere.

– Midtjylland er dygtige på standardsituationer, og dygtige til at bringe mange folk i feltet. Det er klart, at den power de kommer ud med, især på hjemmebane hvor de har en god historik, det skal vi være i stand til at modstå. Samtidig skal vi være stærke i spillet i feltet og på standarder.

Som tidligere nævnt er OB nu oppe på fire sejre i træk i Superligaen, og selvom det er de danske mestre på udebane, så er udgangspunktet, at vi skal gå efter at få alle tre point med hjem.

– Det gør vi altid. Vi går altid på banen for at vinde, det er upåagtet om vi spiller i Hobro, om vi spiller i Parken, eller om vi spiller på MCH Arena. Vi vil forsøge at jagte en sejr, vel vidende at det selvfølgelig bliver svært, men det er alle kampe i Superligaen.

FC Midtjylland må til kampen se bort fra Paul Onuacho og Erik Sviatchenko, men Michelsen mener, at midtjyderne har så meget kvalitet i truppen, at det måske ikke bliver så stor en fordel.

– De har så mange dygtige spillere i FC Midtjylland. Selvfølgelig er det en fordel, at de mangler nogle spillere, for så har de færre at vælge imellem, men de har så stor en trup, og de bliver ikke dårligere på standarder af at smide Rasmus Nicolaisen ind nede bagi. Han er vel endnu større end Sviatchenko, men det er en anden type, så selvfølgelig er det en svækkelse for dem, men de har så meget kvalitet og så mange spillere at vælge imellem, at de stiller sgu nok 11 i morgen alligevel.Der har været nogle mindre skavanker hos nogle af vores spillere i ugens løb, og der er stadig et par usikkerheder inden kampen i Herning.

– Jeg skal lige forbi fysioterapeuten og have tjekket op på de sidste, hvordan de reagerede på dagens træning, så der er et par spørgsmålstegn.

Vores anfører, Janus Drachmann, blev hentet til klubben fra netop FC Midtjylland i sommerens transfervindue, og Michelsen har da også fået lidt at vide af ham frem mod kampen.

– Jeg snakker meget med Janus Drachmann, og han er også kommet med et par hemmeligheder på Midtjylland. Janus er en ekstrem vigtig spiller for os, og han har et indgående kendskab til dem deroppe. Men nu er det jo ikke sådan, at de har spillet for lukkede døre de sidste måneder, så vi har en ide om, hvad der venter os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *