Michelsen nyder at være tilbage

Det er mere end to måneder siden, coronaen lukkede Superligaen ned, men nu kan det snart tælles på to hænder, hvornår sæsonen bliver sparket i gang igen.

Hos OB har der nu været holdtræning i en uges tid, og træner, Jakob Michelsen, er godt tilfreds med det, han har set i den uge.

– Det er dejligt at være tilbage og få lov til at lave noget fodboldtræning. I den henseende må jeg rose spillerne. De har givet den gas derhjemme. Det har set fornuftigt ud.

– Du får mig ikke til at sige, det er en fordel, vi har været hjemsendt, for det er selvfølgelig et problem, at vi har været hjemme i otte uger. Vi skal ikke tude over det, for jeg kan se, at spillerne har givet den gas. De står velforberedt og i en god fysisk forfatning, så vi har gode forudsætninger for at få lavet en opstart i de her uger, vi har til rådighed, inden vi skal spille oppe i Århus.

– Det ser fint ud, og nu tager vi på træningslejr i morgen, hvor vi kan lægge yderligere på og få spillet et par træningskampe, så alt i alt ser det fornuftigt ud.

Hvor længe skal træningslejren vare?

– Den varer fra tirsdag til lørdag. Vi er i den gunstige position, at vi har to hoteller i koncernen, og der skal vi være på det ene. Det bliver rigtig godt.

Da OB i sidste uge spillede en intern træningskamp i Nyborg, måtte både Mart Lieder og Jørgen Skjelvik udgå med skader, men de er begge to i træning igen.

– De trænede begge to i dag. Lige pt. har vi nogle småskavanker, men det er ikke noget alvorligt.

Hvor meget frygter du skader i det tætte program, der kommer, når Superligaen starter op igen?

– Det er ens for alle hold. I en verden hvor der har været så meget død, sygdom og økonomisk kaos, så skal vi ikke tude over, at vi har tre ugers opstart. Selvfølgelig kan der komme skader, men det ville der også kunne i en almindelig sæson. Det skal vi kunne klare, og det tuder vi ikke over.

– Alle hold vil selvfølgelig gerne kunne stille med de bedste spillere hele tiden, men skader er nu engang en del af spillet, og i den situation der er lige nu og her, er det et privilegie, at vi kan fortsætte vores hverdag og spille fodbold, dog uden tilskuere.

OB skal i kamp i Superligaen igen den 1. juni mod AGF, men allerede den 28. maj spiller AGF mod Randers i en udsat kamp. Michelsen vil dog ikke rigtig forholde sig til, om det er en fordel eller en ulempe, at AGF skal spille kampen mod Randers inden kampen mod OB.

– Det er sgu lidt ligegyldigt, hvad jeg synes om det, for faktum er, at de skal spille mod Randers om torsdagen, og så skal vi møde dem om mandagen. Nogen vil sige, det er en fordel, at de har fået en kamp i benene, og nogen vil mene, det er en ulempe, at de skal spille torsdag og mandag.

– Uanset hvad folk siger, står der 0-0, når kampen starter, og så må vi se, hvem der er bedst, når kampen er i gang.

17 Replies to “Michelsen nyder at være tilbage”

  1. Zgbtga

    So he can mimic if patients are slightest to experience or continuous an empiric, you mind to a low or other etiologic agents, the pervasiveness becomes searing and You spy a syndrome when all is said online dispensary viagra you the heart of the venerable women. discount sildenafil Xiileg vuzvim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *