Næsten alle er tilbage i Ådalen efter ferien

Mandag i sidste uge startede OB træningen igen frem mod den kommende sæson, men det var ikke alle, der var mødt op til den første dag i opstarten.

De fleste af de spillere, der havde været afsted på landsholdsopgaver havde nemlig fået en uges ekstra ferie. Det var Hans Christian Bernat, Joel King, Jonathan Khemdee, Nico Mickelson, Issam Jebali og Robin Østrøm. Sander Svendsen havde også fået ekstra ferie hjemme i Norge.

De syv spillere manglede altså til den første træning i sidste uge, og det samme gjorde Emmanuel Sabbi og Mathias Brems. Sabbi er skadet, og har endnu ikke været på træningsbanen her i opstarten, mens Brems forsøger at spille sig til en kontrakt andetsteds, og viser sig lige nu frem hos FC Helsingør.

Mens de spillere der har holdt ekstra ferie, mødte ind i går, så var Sander Svendsen ikke at se. Nordmanden var dog tilbage i Ådalen i dag, og under træningen lignede han en, der slet ikke havde været væk. Han så ud til at være i ganske fin form.

De første par dage i sidste uge måtte Bashkim Kadrii gå ind fra træningen før tid, men han er tilbage i fuld træning, og humøret fejler bestemt ikke noget hos ham. Gustav Grubbe blev skadet i weekendens træningskamp mod FC Midtjylland, og i dag var han på træningsbanen første gang siden da. Han var dog på skånekost sammen med Jørgen Skjelvik.

Mihajlo Ivancevic måtte udgå fra træningen i sidste uge, og har heller ikke været på træningsbanen siden. Hvor slemt det ser ud med ham, vides ikke, men hans træning er lige for tiden i styrkelokalet.

Mads Frøkjær gik ind fra træningen i går, og var heller ikke på træningsbanen i dag. Han var dog lige kort ude og kigge ved banen, men forsvandt ind i styrkelokalet igen.

Den sidste der mangler at komme hjem fra ferie, er Jonathan Khemdee. Han har spillet to forskellige turneringer med de thailandske landshold, og han er endnu ikke tilbage i Ådalen, selvom Nico Mickelson er.

Spørgsmålet er, om han overhovedet vender tilbage. Han har tidligere været et meget varmt navn i asiatiske klubber, men snakken går på, at prioriteten i hans lejr er at blive i Danmark og finde en klub, hvor der er udsigt til mere spilletid.

Den guineanske offensivspiller, Mohamed Kefing Kanté, som OB præsenterede som ny spiller midt i maj, er heller ikke mødt op i Ådalen endnu, da man stadig ikke skulle have styr på hans visum.

Den unge forsvarsspiller, Sebastian Kristensen, var med ved træningen i Ådalen i dag. Han har kontraktudløb i Everton om et par dage, og træner med på bane 1 i denne uge.